Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Άγιοι Πάντες θα τιμηθούν το Σαββατοκύριακο στα Δεμένικα Πατρών

Οι Άγιοι Πάντες θα τιμηθούν το Σαββατοκύ...

Στον εσπερινό του Σαββάτου & της Κυριακής θα παραστεί ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος

Μετά πάσης θρησκευτικής λαμπρότητας & μεγαλοπρέπειας θα εορτάσει & θα πανηγυρίσει τη μνήμη των Αγίων Πάντων, ο Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων στην ομώνυμη περιοχή της Πάτρας αυτό το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:

Το Σάββατο 22/6/2019 στις 11 το πρωί θα γίνει η έξοδος της ιεράς εικόνας των Αγίων Πάντων για να ξεκινήσει το ιερό προσκύνημα και θα ακολουθήσει δέηση υπέρ των ευλαβών προσκυνητών και η έναρξη της πανηγύρεως. Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, ο οποίος και θα κηρύξει το Θείο λόγο.
Την Κυριακή 23/6 το πρωί, θα τελεστεί Θεία λειτουργία στην οποία θα προεξάρχει ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Παντελίδης προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αναλήψεως Πατρών και στις 6.30 το απόγευμα, της Κυριακής θα τελεστεί μεθεόρτιος εσπερινός και ιερά παράκληση χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Τέλος στις 8 το βράδυ της Κυριακής θα γίνει λιτάνευση της εικόνας των Αγίων Πάντων και ιερών λειψάνων, πέριξ του ναού. Μετά το πέρας τον ακολουθιών θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα. Αναμένεται να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις πολύς κόσμος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις