Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άννα Μαστοράκου: "Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές αλλά δηλώνω δυναμικό παρών"

Άννα Μαστοράκου: "Δεν θα είμαι υποψ...

Γιατί δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τους λόγους για τους οποίους δεν αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαΐα εξήγησε με μία ανάρτηση στο facebook, η πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου.  

Όπως αναφέρει:

"Όπως είχα προαναγγείλει πριν από μήνες, η μεγαλύτερη προτεραιότητά μου σε αυτή τη χρονική συγκυρία είναι τα προβλήματα του ιατρικού κλάδου και η μεγάλη εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του για τη μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου! Παρόλο που οι αυξημένες ανειλημμένες μου υποχρεώσεις δεν μου αφήνουν περιθώριο να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική, δηλώνω δυναμικό παρών σε οποιαδήποτε προσπάθεια αναβάθμισης της δημόσιας υγείας και αλλαγής της πορείας της χώρας από οποιαδήποτε άλλη διαδρομή.

Έκπληκτη διαπίστωσα ότι υπήρχαν άφθονα δημοσιεύματα που απείχαν μακράν από την αλήθεια. Παρά ταύτα, διαβεβαίωσα φίλους και γνωστούς ότι παραμένω απλός ενεργός πολίτης με την αγάπη των συναδέλφων και των πολιτών να είναι ιδιαίτερα συγκινητική ! Σας ευχαριστώ όλους και όλες"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις