Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 20χρονου μοντέλου σε θαλαμηγό μεγιστάνα στην Κεφαλονιά

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 20χρο...

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις τελευταίες ώρες της Σινέντ ΜακΝαμάρα, που έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η 20χρονη Αυστραλέζα, η οποίο ήταν μοντέλο του Instagram, πέθανε στην πολυτελή θαλαμηγό του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Alberto Bailleres, Mayan Queen IV, που είχε αγκυροβολησει στο νησί του Ιουνίου και στο οποίο εργαζόταν. Το Λιμεναρχείο Αργοστολίου είχε ενημερωθεί τότε από επιβάτη ιδιωτικού σκάφους για την ύπαρξη μίας νεαρής κοπέλας κρεμασμένης με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού. Άνδρες του σώματος έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν νεαρή κοπέλα σε κωματώδη κατάσταση, ενώ έφερε κακώσεις στον αυχένα και στο λαιμό.

Αφού προσπάθησαν για πολύ ώρα και χωρίς αποτέλεσμα να την επαναφέρουν, την μετέφεραν σε νοσοκομείο της Κεφαλονιάς και το επόμενο πρωί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών. Δυστυχώς, όμως, η άτυχη influencer κατέληξε κατά την αεροδιακομιδή της.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου η δημοσιογράφος Γεωργία Γαραντζιώτη μετέδωσε αποκλειστικά τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο άψυχο σώμα της Σινέντ ΜακΝαμάρα. «Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που είχε αναλάβει τις ιστολογικές εξετάσεις, τον κύριο Ηλία Μπογιόκα, η κοπέλα δεν είχε πιει ούτε αλκοόλ, δεν έπαιρνε καμία φαρμακευτική αγωγή, ούτε βρέθηκε κάποια ναρκωτική ουσία. Οι εξετάσεις δηλαδή ήταν καθαρές…», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις