Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γαλλική Vogue: «Πετάξτε» αθλητικές παντόφλες, φορέστε flip-flop σαγιονάρες

Γαλλική Vogue: «Πετάξτε» αθλητικές παντό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τις θεωρούσαμε ξεπερασμένες αλλά αυτή τη στιγμή κυριαρχούν στο ευρωπαικό street style

Oι απλές, πολυφορεμένες σαγιονάρες παραλίας από πλαστικό και λάστιχο (τύπου Havaianas) που τις τελευταίες τρεις θερινές σαιζόν είχαν αντικατασταθεί από τις ανδροπρεπείς αθλητικές παντόφλες κολυμβητηρίου, επιστρέφουν δυναμικά στο fashion προσκήνιο και ειδικά οι γαλλίδες τις αποθεώνουν. Με δημοσίευμά της, γεμάτο street style φωτογραφίες, η γαλλική Vogue επιμένει ότι οι κλασικές flip-flop έγιναν το νέο αξεσουάρ- φετίχ στην καλοκαιρινή καθημερινότητα της πόλης.

Διάσημες κοκέτες που κάνουν θραύση στο ίντερνετ όπως οι Camille Charriere και η VeroniKa Heilbrunner τις συνδύασαν με πρωινά σύνολα αλλά ακόμα και με … μαύρες παγιέτες δείχνοντας υπέροχες. Ειδικά σε έντονους χρωματικούς τόνους, όπως το κίτρινο, το λάιμ, το τιρκουάζ αλλά και στην logo διχρωμία είναι περιζήτητες.

Οι σαγιονάρες εντάσσονται γενικότερα στην τάση του γυμνού ποδιού, που τη συναντάμε και σε πολλά λεπτεπίλεπτα σανδάλια επώνυμων οίκων. Η πιο μίνιμαλ, κομψή γραμμή έρχεται δηλαδή κόντρα στα sneakers- “τέρατα» και στα αντίστοιχα «τουριστικιά» πέδιλα που είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Θα τα φορούσε όμως ποτέ τα "άσχημα" η Κέιτ Μος ή η Ολίβια Παλέρμο; Οι ογκώδεις φόρμες δεν τις γοήτευσαν ποτέ, οπότε τις παραμερίζουν πεισματικά. Εσείς κρίνετε και αποφασίστε, μπορείτε να υιοθετήσετε και την πλαστική και τη δερμάτινη εκδοχή. Τις τελευταίες μέρες στην ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου γνωστές fashionistas κυκλοφόρησαν με την γνώριμη, οικονομική «διχάλα» που ως τώρα θεωρούσαμε παλιομοδίτικη. Στολίδι στον αστράγαλο ένα βραχιόλι με κοχύλια.

Havaianas

Havaianas

Havaianas

Havaianas

Havaianas

Havaianas

Havaianas

Havaianas

Mystique

Mystique

Mango

Mango

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View