Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Δράση ανάγνωσης στο Studio Ekfrasis DERIDA στην Άνω πόλη της Πάτρας

Δράση ανάγνωσης στο Studio Ekfrasis DERI...

Του θεατρικού κειμένου "ΡΑΣΥ 74135" της Μάρως Γαλάνη

Σε μια συμποσιακού τύπου συνάντηση γύρω από ένα τραπέζι με καλοκαιρινή σούπα και κρασί θα γίνει δράση ανάγνωσης του θεατρικού κειμένου "ΡΑΣΥ 74135" της Μάρως Γαλάνη. Μια παλιά ιστορία για ένα κορίτσι με σώμα πάσχον.

Μια αφήγηση για το φόβο της ασθένειας, τον καρκίνο, την υπαρξιακή αγωνία του θανάτου. Τον πόθο για τη δημιουργία - απόκριση ενός τόπου της αγάπης εκεί όπου εντοπίζεται η όντως ζωή, όπου βεβαιώνεται και αποκαλύπτεται η σχέση ως κορυφαία ώθηση εξόδου από τη βάσανο της θνητότητας.

[...] Το 74135, γραμμένο άτσαλα, κατά μήκος του ωλένιου εκτείνοντας τον καρπό μυ. Φιλοτεχνημένο ανεξίτηλα, ποιος ξέρει από ποιόν μέγα καλλιτέχνη. Με εκείνα τα γνωστά μικροσκοπικά κομμάτια μετάλλου, που τα συμπλήρωναν, ως εργαλεία βασανισμού, οι χοντρές σαν καρφιά βελόνες [...]

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 στις 21.30 Στο Studio Ekfrasis DERIDA Παπαδιαμαντοπούλου 23 & Παναχαΐδος Αθηνάς 2Α Κάστρο Πάτρας

Πληροφορίες-Κρατήσεις στο 6976860062

*Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος

Η εικόνα είναι της Kiss Andrea

To STUDIO EKFRASIS DERIDA είναι ένα μικρό studio στην άνω πόλη πλάι στο Κάστρο της Πάτρας. Έχει στόχο να εξασφαλίζει την εγγύτητα και τη ζεστασιά για μια ανθρώπινη πολιτισμική ανταλλαγή ιδεών ώστε να ανθήσουν η καινοτομία και η δημιουργικότητα.

Με τρόπο περισσότερο προσωπικό, σε έναν τόπο υποκείμενο στο μικρό, βαθύτερη επιθυμία των μελών της ομάδας είναι να φέρουν την τοπική κοινότητα πιο κοντά στην ερμηνευτική τέχνη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture