Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: Ξεκίνημα από τη Δυτική Αχαΐα

Ανδρέας Κατσανιώτης: Ξεκίνημα από τη Δυτική Αχαΐα

Άρχισε τις περιοδείες του ενόψει εκλογών

Από την περιοχή καταγωγής του, τη Δυτική Αχαΐα, ξεκίνησε τις προεκλογικές εμφανίσεις και ομιλίες του ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, πραγματοποιώντας ομιλία το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Ιουνίου, στην Κάτω Αχαΐα.

Ο κ. Κατσανιώτης στην ομιλία του, αναφέρθηκε σε όσα συνδέουν τον ίδιο και την οικογένειά του με την περιοχή, τονίζοντας ότι από εκεί ξεκίνησε και όταν έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και εκεί πάντα θα επιστρέφει, «όχι απλά και μόνο από την υποχρέωση του πολιτικού να συνομιλεί με τους πολίτες και τις κοινωνίες, αλλά γιατί εδώ είναι η γη μου και οι δικοί μου άνθρωποι», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα, υπενθυμίζοντας ότι πολλές φορές στο παρελθόν βρέθηκε κοντά στους αγρότες και τα προβλήματά τους, πολλά εκ των οποίων οφείλονται σε αναχρονισμούς και στρεβλώσεις που πρέπει να αλλάξουν.

«Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου πρέπει να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία μία ισχυρή και αυτοδύναμη εντολή. Γιατί αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία που όλοι έχουμε να αλλάξουμε την χώρα και βέβαια, τον αγροτικό τομέα, που αποτελεί τη βάση της ανάπτυξης στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Κατσανιώτης, κάνοντας λόγο για έναν νέο σχεδιασμό που θα αφενός θα δομήσει μία νέα φιλοσοφία παραγωγής και ένα νέο μοντέλο αγροτικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου ένα νέο ασφαλιστικό σύστημα για τους αγρότες, αλλά και τις αγροτικές καλλιέργειες.

«Για να αντιμετωπίσουμε τις απειλές στις καλλιέργειες, οι αγρότες μας χρειάζονται διαρκή και καλή ενημέρωση από τους ειδικούς, καθώς και χρηματοδοτικά ή φορολογικά κίνητρα για να ενισχύσουν τους θώρακες άμυνας απέναντι σε καιρικά φαινόμενα, ασθένειες, κλπ. Επίσης, χρειαζόμαστε συνολική αναθεώρηση του ασφαλιστικού συστήματος των αγροτών, που θα είναι ανταποδοτικό και δίκαιο, ώστε κανένας αγρότης να μην αισθάνεται πολίτης β΄ κατηγορίας και όλοι να ξέρουν πως έχουν εξασφαλισμένη νοσηλεία, περίθαλψη και σύνταξη, ανάλογη με τις εισφορές τους και την προσφορά τους σε αυτό το νέο σύστημα» υπογράμμισε ο βουλευτής.

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία έκανε στην ενίσχυση του αγροτικού τομέα μέσω της καινοτομίας. «Η τεχνολογία σήμερα παρέχει τα μέσα, ώστε να επιτυγχάνουμε πολύ καλές παραγωγές, με ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων και πολύ λιγότερα φάρμακα και χημικά. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, υψηλότερες τιμές για τα προϊόντα μας, αλλά και μικρότερες δαπάνες για τους αγρότες» είπε.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, τόνισε: «Όλοι μας αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Πρέπει να αναγεννήσουμε τον τόπο μας και ειδικά την επαρχία. Επίσης, όλοι θέλουμε ένα καλύτερο κράτος. Που θα ανταμείβει τον παραγωγικό άνθρωπο και θα προσφέρει σε όλους δικαίωμα πρόσβασης σε καλή υγεία και καλή παιδεία. Τέλος, θέλουμε μία νέα και καλύτερη πολιτική. Κοντά στον άνθρωπο και όχι κοντά στις ελίτ. Τέτοιος πολιτικός είμαι. Και τέτοιος θέλω να παραμείνω. Ένας πολιτικός που δεν θα ξεχάσει ποτέ την καταγωγή, την οικογένεια, τους φίλους και το χωριό του. 

Που θέλει να τιμάται από την πραγματική κοινωνία και όχι από τους λομπίστες. Δώστε μου τη δύναμη να είμαι στο κέντρο αποφάσεων της επόμενης 4ετίας, στη Βουλή και στη κυβέρνηση. Δώστε μου τη δύναμη να μπορέσω να δουλέψω για τον τόπο μου, τώρα που ο λαϊκισμός ψυχορραγεί και όλη η Ελλάδα ελπίζει στην δική μας παράταξη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη νέα εποχή που ξημερώνει για τον τόπο μας, η Αχαΐα πρέπει να έχει ισχυρή φωνή..»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις