Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Oι "Άνδρες με τα Μαύρα" ανανεώθηκαν σε μία σπιρτόζικη ταινία με τον γόη Κρις Χέμσγουορθ

Oι "Άνδρες με τα Μαύρα" ανανεώ...

Παρότι το σενάριο "μπάζει", ηθοποιοί, τοποθεσίες & χιούμορ είναι δυνατά ατού

Πάνε αρκετά χρόνια, πάνω από 20ετία όταν πρωτοέσκασαν «μύτη» στο κινηματογραφικό σύμπαν και κέρδισαν την αγάπη του κοινού οι «Άνδρες με τα μαύρα». Μην ξεχνάμε ότι κατάφεραν να συνδυάσουν το είδος της κωμικής περιπέτειας, με ένα πετυχημένο καστ (Γουίλ Σμιθ με Τόμι Λι Τζόουνς) και φυσικά το ενδιαφέρον & περιέργεια του κοινού για τους εξωγήινους. Ακολούθησαν 2 ακόμα ταινίες με πιο τελευταία αυτή του 2012 που είχε κάνει άνοιγμα στο boxoffice των ΗΠΑ 54 εκατομμύρια δολάρια και να τώρα που έχουμε μία νέα ταινία του franchise που ουσιαστικά κάνει επανεκκίνηση μιας και έχουμε νέους πρωταγωνιστές και φυσικά στόρι.

Το «Men in Black: International – Παγκόσμια Απειλή» από το στούντιο της Sony σε σκηνοθεσία F. Gary Gray παίζεται και στην Πάτρα από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 που έκανε πρεμιέρα ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ και παρά το όχι σπουδαίο σενάριο του, φέρνει θα λέγαμε κάτι φρέσκο στο franchise και έως το τέλος δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Κατ’ αρχάς είναι χάρμα οφθαλμών τόσο ο 35χρονος Κρις Χέμσγουορθ από την Μελβούρνη, ο επιβλητικός και αρρενωπός Thor των Avengers, εδώ απίστευτα στιλάτος, καλογυμνασμένος όπως πάντα και με πολύ μοντέρνο κούρεμα, όσο και η νεαρή μαύρη ηθοποιός Τέσα Τόμπσον που την πρωτοπροσέξαμε στο Creed, η γέννηση ενός θρύλου & στο Creed II πλάι στον Μάικλ Μπι Τζόρνταν και τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Χέμσγουορθ υποδύεται τον πράκτορα Έις (Χένρι) που ουσιαστικά είναι το νέο αίμα στην μυστική υπηρεσία που ελέγχει τα εξωγήινα όντα στη γη που πλέον ζουν αρμονικά μαζί μας ενώ έχει ως μέντορα τον επικεφαλής της υπηρεσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον οποίο ερμηνεύει ο Λίαμ Νίσον. Η Τέσα Τόμσον είναι η Μόλι που από πιτσιρίκα δεν φοβόταν τους εξωγήινους κι όταν μεγαλώσει θα μπορέσει με λίγο τύχη και «τσαχπινιά» να πάρει μία θέση έστω δόκιμης πράκτορος στην υπηρεσία των Ανδρών με τα Μαύρα πείθοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει, την κεντρική πράκτορα της υπηρεσίας που την ενσαρκώνει με το μοναδικό στυλ της και αυτά τα υπέροχα καθαρά αγγλικά της η Έμα Τόμσον.

Υπάρχουν σκηνές πολύ εντυπωσιακές όπως όταν η Τέσα Τόμσον πρωτομπαίνει στο κεντρικό φουαγιέ της μυστικής υπηρεσίας όπου κυκλοφορούν λογιών λογιών χαριτωμένοι εξωγήινοι. Ένα από τα εξωγήινα πλάσματα που μοιάζει με ένα μικρό πιόνι από σκάκι με την φωνή του Αμερικανοπακιστανού ηθοποιού Kumail Nanjiani  θα γίνει και ο τρίτος «συνέταιρος» βοηθός του πρωταγωνιστικού διδύμου στην προσπάθεια τους να κρατήσουν ένα πολύτιμο «αστέρι» που αν πέσει στα λάθος χέρια θα διαλυθούν όλοι οι άλλοι πλανήτες.

Είπαμε το σενάριο δεν χαίρει πρωτοτυπίας και στιγμές η δράση αγγίζει τα όρια της αφέλειας και παιδικότητας αλλά την ταινία σώζει το στυλ της (οι πρωταγωνιστές φορούν υπέροχα μαύρα γυαλιά Police & ρολόγια Hamilton) το χιούμορ της (όπως η σκηνή του νάιτ κλαμπ με τον εξωγήινο που το παίζει σέξι αφεντικό και φλερτάρει την Μόλι ή η σκηνή όπου μία εξωγήινη για να δώσει ένα αντίδοτο δηλητηρίου στον Έις – Κρις Χέμσγουορθ του ζητά μία νύχτα στο κρεβάτι) και τέλος η «χημεία» των πρωταγωνιστών, η αναπάντεχη παρουσία στο 2ο μέρος της Ρεμπέκα Φέργκιουσον στο ρόλο της Ρίζα Σταύρος, η οποία διαθέτει και 3ο χέρι στην πλάτη, η οποία ήταν παλιός δεσμός του γόη Έις και τα ωραία γυρίσματα σε περιοχές όπως το Μαρακές ή η Νάπολη στην Ιταλία.

Η ταινία σε διανομή της Feelgood, βγαίνει θα λέγαμε «επιθετικά» σε πάνω από 4.200 αίθουσες στις ΗΠΑ και η εκτίμηση για το τριήμερο 14-16 Ιουνίου 2019 είναι ότι θα κυμανθεί γύρω στα 28-30 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις. Στα previews την Πέμπτη 13/6, όπως διαβάσαμε στο boxofficemojo, κινήθηκε στις ΗΠΑ ικανοποιητικά με 3.1 εκατ. δολάρια σε 3,472 οθόνες.

Να προσθέσουμε πως στο φιλμ παίζει και ο Rafe Spall καθώς και οι δίδυμοι Γάλλοι χορογράφοι, χορευτές, μοντέλα και ηθοποιοί Laurent and Larry Nicolas Bourgeois, οι οποίοι είναι 30 χρονών.

Στους παραγωγούς του φιλμ και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ καθώς και ο σκηνοθέτης των προηγούμενων φιλμ του franchise, Μπάρι Σόνενφελντ.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Το μεγάλο αυτό διαφημιστικό σταντ βρίσκε...

Το μεγάλο αυτό διαφημιστικό σταντ βρίσκεται στο φουαγιέ των Οdeon Veso Mare στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture