Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Κάτω Αχαία για μία live μουσική εμφάνιση οι Κings

Στην Κάτω Αχαία για μία live μουσική εμφ...

Αυτό το Σάββατο μετά τις 22.00

Για μία live μουσική εμφάνιση καταφθάνουν αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 σε παραλιακό μπαρ στην Κάτω Αχαΐα οι δημοφιλείς Kings.

Το “βασιλικό” γκρουπ της ελληνικής δισκογραφίας, οι Kings που συνεργάστηκαν με επιτυχία με τον Χρήστο Μενδιάτη στο κομμάτι “Σε περίμενα” αλλά και με τον Θέμη Αδαμαντίδη στο κομμάτι «Βασιλιάς», θα εμφανιστούν live μετά τις 22.00 στο Sao.

Ακόμα όπως είδαμε το κομμάτι τους «Πώς Να Φύγω» σημείωσε τον περασμένο χειμώνα μεγάλη επιτυχία στα ραδιοφωνικά charts αλλά και στο YouTube. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές και οι Βασιλιάδες – Kings αποφάσισαν μετά να κάνουν ένα δώρο στους πιστούς fan τους, φτιάχνοντας ένα μοναδικό video με πρωταγωνιστές…τους ίδιους τους fan. Επέλεξαν πάνω από 150 Instagram stories και τα συμπεριέλαβαν σε ένα video που ανέβασαν στο επίσημο κανάλι τους στο youtube.

Οι Kings αυτοσυστήνονται ως Pop - Dance – RnB γκρουπ και τα μέλη τους είναι ο Γιάννης Ρουσσουνέλος & η Antonella Cuellar. Οι KINGS έκαναν την εμφάνιση τους στη μουσική σκηνή τον Ιούνιο του 2012 με το πρώτο τους single με τίτλο "Για Μια Φορά" που κυκλοφόρησε σε digital single από την LYRA.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight