Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τους πήραν με τις πέτρες στην Πατρών - Πύργου! Απίστευτες εικόνες

Τους πήραν με τις πέτρες  στην Πατρών - ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αγνωστοι πέταξαν πέτρες σε τουλάχιστον 5 οχήματα - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι εικόνες με τις καρφωμένες στα παρμπρίζ των οχημάτων πέτρες, σοκάρουν. Οδηγοί οχημάτων που κινούνταν το βράδυ της Πέμπτης στην νέα εθνική οδό Πατρών Πύργου, είχαν άγιο, αφού κατάφεραν να παραμείνουν ψύχραιμοι και να μη χάσουν τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους, εξαιτίας του πετροπόλεμου που δέχθηκαν στο ύψος του Αλισσού.

 

Το περιστατικό κατεγράφη γύρω στις 9.45 το βράδυ της Πέμπτης και σε οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα της εθνικής οδού με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα. Μετά την μεγάλη ευθεία του Αλισσού και λίγο πριν το μεγάλο πάρκινγκ οι οδηγοί είδαν τεράστιες πέτρες να πέφτουν βροχή σε κάθε σημείο των οχημάτων τους. Κάποιες καρφώθηκαν στα παρμπρίζ. 

Επι τόπου κλήθηκε η τροχαία που κατέγραψε το περιστατικό και έγιναν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο και εκτιμήσεις θέλουν μικρά παιδιά να το έχουν βρει ως παιχνίδι. Ο κίνδυνος που ελοχεύει ωστόσο είναι μεγάλος και από θαύμα δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό ή χειρότερα, από πιθανή εκτροπή οχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις