Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πεζοπορία & καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο ρέμα της Νερομάνας

Πεζοπορία & καλλιτεχνικό πρόγραμμα σ...

Αυτή την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και ο Σύλλογος Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Κρήνη», διοργανώνουν και φέτος Πεζοπορία-Περίπατο στο ρέμα της Νερομάνας, σε συνδυασμό παρουσίασης καλλιτεχνικού προγράμματος στην «Πηγή της Νερομάνας».

Συμμετέχουν επίσης, ο Σύλλογος Υγείας και  Περιβάλλοντος Κέντρου υγείας Χαλανδρίτσας, ο Φιλοδασικός Σύλλογος Σαραβαλίου, το Ιστορικό Σωματείο «Η Μάχη του Σαραβαλίου» και ο  Σύλλογος Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, με σημείο εκκίνησης στις 10 το πρωί από την πλατεία της Κρήνης, κατηφορίζοντας προς το ρέμα της Νερομάνας. Οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε διαμορφωμένο μονοπάτι έως τις πηγές της νερομάνας, ενώ στη διάρκεια της  διαδρομής θα γίνεται παρουσίαση της ιστορίας της περιοχής.   

Στην Νερομάνα θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Ορχήστρα του Χορευτικού του Δήμου της Πάτρας, υπό τη διεύθυνση της  Δήμητρας Αψώμοτου  και το  γυναικείο φωνητικό σύνολο «έκφραση» του Πολιτιστικού Συλλόγου Εγλυκάδος.

Απαραίτητα εφόδια:

Το δισάκι σας, άνετα ρούχα και παπούτσια, το στρωσίδι σας, τα φαγητά σας.

*Κρασί θα προσφέρει δωρεάν ο Σύλλογος της Κρήνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture