Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λυκουρέζος: Η υπόθεση με έχει πληγώσει και με έχει στεναχωρήσει πολύ

Λυκουρέζος: Η υπόθεση με έχει πληγώσει κ...

«Αυτό το σπίτι ανήκει και στις δύο» λέει για την αντιδικία της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου

Θέση στην αντιδικία της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου για το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη, πήρε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και όπως είπε:

«Η Μάρθα από εφτά ετών ζούσε μαζί μας. Την αγάπησα και δεν την ξεχώρισα από τα άλλα τρία παιδιά μου. Σαν παιδί μου, όχι από υποχρέωση, από αληθινή αγάπη. Μεγάλωσε μαζί μας, ήμουν κοντά της σε όλη τη διαδρομή της […]

«Η Μάρθα από εφτά ετών ζούσε μαζί μας. Την αγάπησα και δεν την ξεχώρισα από τα άλλα τρία παιδιά μου. Σαν παιδί μου, όχι από υποχρέωση, από αληθινή αγάπη. Μεγάλωσε μαζί μας, ήμουν κοντά της σε όλη τη διαδρομή της. Όταν παντρεύτηκε τον μακαρίτη τον Βλάση έζησε μαζί του και όταν έφυγε από τη ζωή ο Βλάσης, ξαναήρθε και έμενε μαζί μας. Όλη αυτή η υπόθεση με έχει πληγώσει πολύ και με έχει στεναχωρήσει πολύ. Τόσο η Μαρία Ελένη όσο και εγώ δεν είχαμε καμία διάθεση όλο αυτό να δημοσιοποιηθεί.

Αυτό το σπίτι ανήκει και στις δύο κοπέλες, αφού είναι κληρονομιά της Ζωής. Το πρόβλημα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ είχε συμφωνηθεί να ζήσει λίγο η Μάρθα στο σπίτι αυτό και μετά να φύγει για να το πουλήσουμε. Και στις δύο το συμφέρον είναι να πουληθεί το σπίτι, ώστε να τακτοποιηθούν και διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες.

Δυστυχώς, υπήρξε ένα πρόβλημα εκεί, το οποίο ανάγκασε τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μετά από πολλούς μήνες υπομονή, να καταφύγει στη δικαιοσύνη για να οριστεί προσωρινή διαχειρίστρια και να υποχρεωθεί η Μάρθα να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στην συνιδιοκτήτρια.

Ελπίζω να υπάρξει νηφαλιότητα, ψυχραιμία και να λυθεί το θέμα προς το συμφέρον και των δύο. Και να πάψει αυτή η δημοσιότητα γύρω από μια αντιδικία που δεν είναι ευχάριστη για κανέναν. Όλους μας πονάει και όλους μας θλίβει», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight