Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν.Νικολόπουλος από τη Μεσσηνία: "Η πολιτική μάχη της Ν.Δ. ισοδυναμεί με εθνική"

Ν.Νικολόπουλος από τη Μεσσηνία: "Η ...

Ο Αχαιός πολιτικός σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ

Την άποψη πως όσο διολισθαίνει στον πολιτικό κατήφορο της αδιέξοδης οικονομικής τακτικής και της εθνικής μειοδοσίας η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλώνουν οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. και τομεάρχης Εργασίας του κόμματος, Νίκος Ι. Νικολόπουλος, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Ο Αχαιός πολιτικός, που εκπροσώπησε την παράταξη και τον πρόεδρό της, Αντώνη Σαμαρά, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει κάθε κοινωνικό έρεισμα, αλλά θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία να «ξεδιπλώσει» το πρόγραμμα και την πρόταση ελπίδας που έχει για την χώρα, ώστε να γίνει «κτήμα» όλων των πολιτών. Κάλεσε μάλιστα τα στελέχη του κόμματος από την περιοχή της Μεσσηνίας να μετατραπούν σε αγγελιοφόρους αυτής της πρότασης, ώστε η παράταξη, δυναμικά και από τον λαό, να αποτελέσει την δύναμη αναγέννησης του τόπου.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα… Έχει χάσει πλέον, όχι μόνο εκείνους τους πολίτες που πληγωμένοι από τα δικά μας λάθη πίστεψαν στα πράσινα προεκλογικά ψέματα, αλλά και τους δικούς του οπαδούς, τους γνήσιους πατριώτες Έλληνες, που κατάλαβαν πλέον ότι κάθε μέρα που περνάει, η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου καρφώνει και ένα επιπλέον καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας. Εμείς όμως, στη Νέα Δημοκρατία, σε μια εποχή που προσπαθούν να μας γονατίσουν, λέμε πως η Ελλάδα μπορεί!

Πως οι Έλληνες δεν ξεπουλιούνται, δεν παραχωρούν τα ιερά και όσια τους. Λέμε πως όποτε και να γίνουν εκλογές θα τις κερδίσουμε! Γιατί υπερέχουμε στις ιδέες, υπερέχουμε σε φιλοσοφία, υπερέχουμε σε πρόγραμμα και σε σχέδιο δράσης για να μην φτάσει η χώρα στο χείλος της αβύσσου…» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πως ο πρόεδρος της παράταξης, Αντώνης Σαμαράς, γνωρίζει καλά πως η πολιτική μάχη ισοδυναμεί με εθνική μάχη και για τον λόγο αυτό έχει τονίσει πολλές φορές πως η Νέα Δημοκρατία, ξεπερνώντας τις πληγές του χθες, οφείλει να διατυπώσει έναν ευθύ και αιχμηρό λόγο, που να προσθέτει ελπίδα και να αφαιρεί απογοήτευση, που να μιλάει περήφανα για το νέο πατριωτισμό και να μην φοβάται τη σύγκρουση με εκείνους που θέλουν την χώρα αιχμάλωτη των σκοπιμοτήτων τους.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ, αλλαγμένη και ισχυρή. Πανέτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της. Στην πρώτη γραμμή της μάχης για να μην χαθούν για πάντα τα όνειρα των παιδιών της Ελλάδας. Ξέρουμε πως δεν έχουμε χρόνο, ούτε το περιθώριο να χάνουμε ευκαιρίες. Γι’ αυτό βγαίνουμε στη κοινωνία αποφασισμένοι. Δίπλα στη κοινωνία θα κερδίσουμε» τόνισε ο βουλευτής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις