Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρίτη μεσημέρι, όταν η λαϊκή μας "τιμωρεί" με... χάος- ΦΩΤΟ

Τρίτη μεσημέρι, όταν η λαϊκή μας "τ...

Απίστευτο κυκλοφοριακό

Τρίτη μία μετά το μεσημέρι, στα Ταμπάχανα επικρατεί κυκλοφοριακό χάος. Αυτοκίνητα μπλοκαρισμένα, μηχανάκι πετάγονται από παντού, διπλοπαρκαρισμένα παντού, πεζοί με τα ψώνια στα χέρια προσπαθούν, με κίνδυνο της ακεραιότητάς τους, να φτάσουν στον προορισμό τους.

Το κομφούζιο που επικρατεί στους δρόμους δύσκολα περιγράφεται με λόγια.

Ένα αυτοκίνητο για διανύσει λίγα μέτρα, από τον Άγιο Αθανάσιο (στην Γούναρη) μέχρι τα φανάρια της Μικρής Περιμετρικής μπορεί να χρειαστεί και πάνω από 10 λεπτά. Διέξοδος δεν υπάρχει από πουθενά καθώς Γερμανού, Παπαδιαμαντοπούλου, Γραίζου Παλαιολόγου είναι εξίσου μπλοκαρισμένες.

Οι υπόλοιποι δρόμοι, Αγίας Παρασκευής, Επιδαύρου, Ικάρου κ.α., καταλυμένοι από ζαρζαβατικά, ρούχα, ψάρια και άλλα αγαθά. Είναι ένα σύνηθες σκηνικό κάθε Τρίτη στην περιοχή, ημέρα κατά την οποία στήνονται οι πάγκοι, της κατά τα άλλα χρησιμότατης, λαϊκής αγοράς.

Τα νεύρα ωστόσο των διερχόμενων οδηγών, αλλά και των κατοίκων που αποκλεισμένοι από τα σπίτια χτυπάνε κόκκινο. Όλη την ημέρα μέχρι περίπου τις 2:00μ.μ. το ίδιο σκηνικό.

 

Ανάλογη φυσικά η κατάσταση και σε άλλες συνοικίες, αλλά και κεντρικούς δρόμους της Πάτρας όπου μετακομίζει η λαϊκή. Αγίας Σοφίας, Ζαρουχλέικα (εργατικές κατοικίες), Αγίου Νικολάου κ.α., τα ίδια…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις