Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμόγελα, σήματα νίκης και...παστέλια στις Πανελλήνιες στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

Χαμόγελα, σήματα νίκης και...παστέλια στ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αισιοδοξία από τους υποψηφίους στο πρώτο μάθημα για τα ΓΕΛ

Γονείς να περιμένουν στωϊκά έξω από εξεταστικά κέντρα, πωλήτριες φοιτητικών πακέτων που οσμίζονταν τους αυριανούς φοιτητές και διέθεταν τις σχετικές διασυνδέσεις, φίλοι των εξεταζόμενων και συγγενείς με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και φυσικά τους ίδιους τους υποψηφίους να βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο, έβλεπε κανείς σήμερα λίγο μετά τις 11 έξω από τα σχολικά συγκροτήματα όπου διαγωνίζονταν χιλιάδες μελλοντικοί φοιτητές και στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Κάποιοι έβγαιναν τρέχοντας και με τα χέρια ψηλά στον αέρα, από την αισιοδοξία που ένοιωθαν δεδομένου του "εύκολου" όπως το χαρακτήρισαν, θέματος που έπεσε στην έκθεση. Εύκολες σε γενικές γραμμές βρήκαν οι υποψήφιοι για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τις ασκήσεις στην νεοελληνική γλώσσα.

Οι πλέον κλασικές μαμάδες είχαν φροντίσει πριν τις 8 για ένα καλό πρωινό στα παιδιά τους, για δύναμη και ενέργεια, ενώ κάποιες άλλες είχαν μαζί τους ακόμη μελεκούνια και παστέλια για λίγη ακόμη ενέργεια, μετά την εξουθενωτική για πολλούς πνευματική δοκιμασία των εξετάσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις