Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 13 Ιουνίου η νέα ταινία "Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή"

Έρχεται 13 Ιουνίου η νέα ταινία "Οι...

Θα την δούμε & στην Πάτρα

H νέα κινηματογραφική περιπέτεια «Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή - Men in Black: International» βγαίνει από τις 13 Ιουνίου 2019 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από τη Feelgood ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Οι «Άντρες με τα Μαύρα» έχουν εξαπλώσει τη δράση τους στον πλανήτη, το ίδιο όμως έχουν κάνει και τα εξωγήινα αποβράσματα. Για να μας προστατεύσουν, ο παρασημοφορημένος Πράκτορας H (στο ρόλο ο Thor - Chris Hemsworth)  και η αποφασισμένη νεοσύλλεκτη M (Tessa Thompson του Creed II) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απρόσμενο δίδυμο που μπορεί και να τα καταφέρει. Καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα παγκόσμια απειλή που μπορεί να πάρει τη μορφή του οποιουδήποτε, ακόμα και ενός Άντρα με τα Μαύρα, πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την οργάνωση και τον ίδιο τον κόσμο.

Αντλώντας έμπνευση από την αγαπημένη «φαντασίωση» & ιδέα ότι οι εξωγήινοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας, Oι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή μας συστήνουν νέους πράκτορες, θανατηφόρα όπλα, καλούς και κακούς εξωγήινους. Η κοσμοπολίτικη κωμική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας συγκεντρώνει μερικούς από τους πιο  περιζήτητους και ταλαντούχους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων ο Chris Hemsworth (Thor) και η Tessa Thompson (Thor:Ragnarok), που υποδύονται στους Πράκτορες H και M, με την Emma Thompson (Howards End) να αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο της επικεφαλής της οργάνωσης ΜΙΒ και τους Liam Neeson (Taken), Rebecca Ferguson (Rogue Nation), Kumail Nanjiani (The Big Sick) να υποδύονται ρόλους κλειδιά.

Η σκηνοθεσία είναι του F. Gary Gray και το σενάριο των Art Marcum & Matt Holloway. Η ταινία αποτελεί, όπως διαβάσαμε, ένα είδος sequel/spin-off στο κινηματογραφικό franchise των Men in Black. Έχει προηγηθεί η 1η ταινία το 1997 που είχε κάνει αναπάντεχη διεθνή επιτυχία με σχεδόν 600 εκατ. δολάρια εισπράξεις και ακολούθησαν 2 ακόμα, πάντα με τους Γουίλ Σμιθ και Τόμι Λι Τζόουνς δια χειρός Μπάρι Σόνενφελντ το 2002 & το 2012.

Στη νέα ταινία παίζει και ο Rafe Spall.

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Τρέιλερ του νέου φιλμ Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture