Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Ποτέ δεν πήγαμε γυρεύοντας για τίτλους και αξιώματα"

 "Ποτέ δεν πήγαμε γυρεύοντας για τί...

Της Ουρανίας Μπίρμπα

Η Ουρανία Μπίρμπα σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Το να νομίζει κάποιος, οποιοσδήποτε, πρόσωπο, οργάνωση, συλλογικότητα και πολύ περισσότερο μεγάλο κόμμα ότι κάνει πολιτική με διαρροές στα ΜΜΕ και μάλιστα ανυπόγραφα  από κάποιο δημοσιογράφο ή «δημοσιογράφο» όχι μόνο είναι λάθος και ανήθικο αλλά δεν είναι πολιτική! Για να μην  χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση που θα ταίριαζε στην περίπτωση αλλά όχι στις αρχές μου, στις αναφορές μου και στην στάση ζωής μου.

Η σαπουνόπερα ονοματολογίας των αυτοδιοικητικών αναζητήσεων όπως κατέληξε, φαίνεται ότι οδήγησε τους εμπνευστές της σε αντίθετα συμπεράσματα από αυτά που έπρεπε και επαναλαμβάνεται σε αντίστοιχη κόπια για τις εθνικές εκλογές!!!

Η συμμετοχή μου όπως και άλλων συντρόφων στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ζήτημα πολιτικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική μου συλλογικότητα το ΕΑΜ.

Η μορφή της εκλογικής συνεργασίας μάλιστα δεν προϋποθέτει μια απλή πολιτική εκλογική στήριξη στο ΣΥΡΙΖΑ για την οποία το Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο είναι ξεκάθαρο αλλά και πολιτική συμφωνία σε βασικά ζητήματα τακτικής και στρατηγικήςΤέτοια συνεργασία- συζήτηση δεν μας ζητήθηκε, αλλά ούτε ζητήσαμε και πολύ περισσότερο δεν ζήτησα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Εκπροσωπούμαι από την συλλογικότητα μου απόλυτα και αυτή θα αποφασίσει για την μορφή και το περιεχόμενο της όποιας πολιτικής συνεργασίας στις εθνικές εκλογές αν μας ζητηθεί.

Ποτέ δεν πήγαμε γυρεύοντας για τίτλους και αξιώματα. Μας αφήνουν και με αφήνουν προσωπικά παγερά αδιάφορη".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις