Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έναν αστροναύτη με αυτισμό υποδύεται ο Μπραντ Πιτ στη νέα του ταινία

Έναν αστροναύτη με αυτισμό υποδύεται ο Μ...

Τίτλος της, "Ad Astra" με σκηνοθέτη τον Τζέιμς Γκρέι

O Aμερικανός σούπερ σταρ του σινεμά Μπραντ Πιτ δεν παίζει μόνο στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε στο Χόλυγουντ» αλλά ταξιδεύει & στα άστρα κι ακόμη παραπέρα όπως φαίνεται, στο πρώτο διαφημιστικό τρέιλερ του φιλμ επιστημονικής φαντασίας «Ad Astra» του Τζέιμς Γκρέι.

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμς Γκρέι έχει επιτέλους τρέιλερ και στέλνει τον Μπραντ Πιτ στο διάστημα (και ίσως και στα Όσκαρ) όπως γράφει το flix.gr.

Το καινούριο φιλμ του Τζέιμς Γκρέι (««The Lost City of Z») αφηγείται την ιστορία ενός μηχανικού με αυτισμό, ο οποίος ταξιδεύει με προορισμό τον Ποσειδώνα, για ν' ανακαλύψει γιατί απέτυχε η παρόμοια αποστολή του πατέρα του χρόνια νωρίτερα και να εμποδίσει την επικείμενη καταστροφή του κόσμου.

Στην πρώτη του απόπειρα στην επιστημονική φαντασία, ο Τζέιμς Γκρέι εμπιστεύεται τον Μπραντ Πιτ (σ’ έναν υπέροχο ρόλο που ανεβάζει τις φετινές του πιθανότητες να βρεθεί στα βραβεία Όσκαρ - αν όχι γι' αυτήν την ταινία τότε σίγουρα για το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο) και τους Τόμι Λι Τζόουνς, Ρουθ Νέγκα, Λιβ Τάιλερ και Ντόναλντ Σάδερλαντ. Το σενάριο είναι του Τζέιμς Γκρέι και η παραγωγή του Μπραντ Πιτ.

Η έξοδος της ταινίας στις αίθουσες έχει καθυστερήσει λόγω και προβλημάτων στην παραγωγή και το πιθανό πλέον είναι να κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα στο ερχόμενο Διεθνές Φεστιβάλ της Βενετίας στα τέλη Αυγούστου. «Το είδος της επιστημονικής φαντασίας είναι πολύ απαιτητικό, επειδή ακριβώς εμπεριέχει στοιχεία του φανταστικού. Εγώ προσπαθώ να κάνω την πιο ρεαλιστική απεικόνιση του διαστημικού ταξιδιού και να δηλώσω ότι το διάστημα είναι εξαιρετικά εχθρικό προς εμάς. Το "Ad Astra" είναι ένα φιλμ στο ύφος του "Heart of Darkness", η ιστορία ενός ταξιδιού στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος. Έχω πολλές ελπίδες για την ταινία, αλλά είναι και πολύ φιλόδοξη», τονίστηκε από τον σκηνοθέτη και τον Μπραντ Πιτ.

Το φιλμ όταν κυκλοφορήσει, αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Διαφημιστικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ "Ad Astra"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture