Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία πατέρα: Αδέσποτα επιτέθηκαν στην 7χρονη κόρη μου έξω από το ΠΓΝ Πατρών

Καταγγελία πατέρα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σ...

Αν δεν είχε επέμβει ο ίδιος & ο security, τα σκυλιά θα είχαν κατασπαράξει το παιδί που υπέστη σοκ

Αναφορά – καταγγελία έκανε προς την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, «Παναγία η Βοήθεια», συμπολίτης έπειτα από ένα συμβάν, από το οποίο κινδύνεψε η μικρούλα του κόρη που είναι 7 ετών. Όπως αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Αναγνώστου, «στις 3/4/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.30 πρωινή, μεταβήκαμε εγώ και τα δύο μικρά ανήλικα κοριτσάκια μου στο Παν/κο Νοσοκομείο για λόγους υγείας.

Περπατώντας απέναντι από το κτίριο της Διοίκησης στην "πλατεία" υπήρχαν πολλά σκυλιά ξαπλωμένα δεξιά και αριστερά. Την στιγμή που πέρασε η μικρή μου κόρη ετών 7, εμπρός από τα σκυλιά με κατεύθυνση την κεντρική πύλη του Νοσοκομείου, αυτά της επιτέθηκαν και στην κυριολεξία θα την κατασπάραζαν, αν δεν είχαν επέμβει ένα άτομο με στολή security, εγώ και αρκετοί πολίτες διερχόμενοι από τον χώρο αυτόν.

H μικρή μου κόρη σε κατάσταση ΣΟΚ έκανε αρκετή ώρα να συνέλθει, και εγώ μαζί με πολλούς παρευρισκόμενους στον χώρο ήμασταν  έξαλλοι και προβληματισμένοι  από το γεγονός.  

Θέλουμε να καταγγείλουμε το γεγονός αυτό και να ζητήσουμε να καταλογιστούν ευθύνες στους υπευθύνους για την όλη αυτή κατάσταση.

Όπως πληροφορήθηκα επανειλημμένως έχουν γίνει παρόμοια γεγονότα χωρίς να έχει ληφθεί από την Διοίκηση κανένα μέτρο.

Η Διοίκηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να μας κοινοποιήσει άμεσα όλες τις ενέργειες της για το γεγονός που καταγγέλλουμε.

Παράλληλα επιφυλλασόμαστε για κάθε νομική μας ενέργεια στα Ελληνικά Δικαστήρια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις