Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για προσλήψεις στις παιδικές κατασκηνώσεις

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για προσλήψ...

Δίμηνης διάρκειας

«Ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 3 Ιουνίου, η υποβολή των αιτήσεων στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) επί της Γούναρη 76, για τις έκτακτες προσλήψεις εργαζομένων δίμηνης διάρκειας, στις ημερήσιες παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου, στην πλαζ της Αγυιάς και στα Ροΐτικα», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων και συνεχίζει:

" Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Οι προσλήψεις θα γίνουν κατόπιν κλήρωσης και με προϋπόθεση την ανάλογη εμπειρία.

Παράλληλα να πληροφορήσουμε ότι, παρατείνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδος η αποδοχή των αιτήσεων των παιδιών, που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις και αφορούν τα παιδιά που γεννήθηκαν από το 2006 έως και το 2011.

Οι παιδικές κατασκηνώσεις λειτουργούν για πέμπτη συνεχή χρονιά, με ευθύνη των εργαζομένων του ΚΟΔΗΠ και με τη συμβολή των εργαζομένων διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου, εθελοντών, αλλά και άλλων φορέων της πόλης μας.

Με τη βοήθεια όλων, παρέχεται η δυνατότητα σε 1.300 περίπου παιδιά της πόλης μας να απολαύσουν τις διακοπές τους, να ψυχαγωγηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, να χαρούν, χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή, αδάπανα. Αυτό αποτελεί μια πολύτιμη «ανάσα», ιδιαίτερα για τα παιδιά λαϊκών οικογενειών, που η προδιαγεγραμμένη από την Ε.Ε. και τόσα χρόνια εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική, τους έχει στερήσει και τη χαρά των διακοπών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις