Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πανηγυρίζει την Πέμπτη ο ναός της Αναλήψεως στο Ψαροφάι

Πάτρα: Πανηγυρίζει την Πέμπτη ο ναός της...

Θα παραστεί ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος

Το «Χριστός Ανέστη» τελειώνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και θα έχουμε στην εκκλησία την Απόδοση του Πάσχα όπως λέγεται ενώ την επομένη ακολουθεί όπως κάθε χρόνο η μεγάλη εορτή της Αναλήψεως του Ιησού Χριστού και στην Πάτρα επίκεντρο του εορτασμού είναι ο ιερός ναός στο Ψαροφάι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιοποιήθηκε, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 το απόγευμα στις 19.00 θα τελεστεί στον ιερό ναό της Αναλήψεως στην οδό Ακρωτηρίου, πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας όπου θα ιερουργήσει ο αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Σωτηρόπουλος από το ναό της Αγίας Ειρήνης Ριγανόκαμπου Πατρών. Στις 22.00 θα ξεκινήσει ιερά αγρυπνία όπου θα λειτουργήσει και θα μιλήσει ο αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρακεντές. Το πρωί της Πέμπτης 6/6 στην αρχιερατική Θεία λειτουργία θα παραστεί και θα χοροστατήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος που θα κηρύξει και το Θείο λόγο.

Ο κ. Χρύσανθος θα βρεθεί στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Αναλήψεως του Κυρίου και το απόγευμα της Πέμπτης στον εσπερινό ενώ θα ακολουθήσει και η λιτανεία της εικόνας της Αναλήψεως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις