Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ χαριστική βολή για τον Απόστολο Κατσιφάρα

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ χαριστική βολή γι...

Οι οπαδοί του Βενιζέλου στήριξαν ανοιχτά Νεκτάριο Φαρμάκη

Όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων κατέγραφαν μια διαρκώς αυξανόμενη δυναμική του 38χρονου Αιτωλοακαρνάνα Νεκτάριου Φαρμάκη, ο οποίος φαινόταν να απειλεί τον Αχαιό Απόστολο Κατσιφάρα. Η πολυετής ενασχόληση του απερχόμενου Περιφερειάρχη με τα κοινά, ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθεια που κατέβαλλε για να επανεκλεγεί για μια τρίτη θητεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ωστόσο, σαν να μην έφταναν οι δυσκολίες που υπήρχαν, ήλθαν και οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ 24 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η αποχώρηση Βενιζέλου, άνοιξε την πόρτα της εξόδου των οπαδών του από το ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν ανοιχτή θέση υπέρ του Νεκτάριου Φαρμάκη. Επώνυμα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην περιοχή, γέμισαν το facebook με αναρτήσεις, μέσω των οποίων καλούσαν ανοιχτά τον κόσμο να ψηφίσει Φαρμάκη.

Είναι τα ίδια στελέχη που την πρώτη Κυριακή είχαν ταχθεί υπέρ του Κώστα Σπηλιόπουλου.

Μέσα σε αυτό το «εμφυλιοπολεμικό» κλίμα, ο δεύτερος γύρος των εκλογών εξελίχθηκε σε περίπατο για τον νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις