Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ένα κόκκινο, φονικό φόρεμα πρωταγωνιστεί στο Βρετανικό φιλμ «In Fabric»

Ένα κόκκινο, φονικό φόρεμα πρωταγωνιστεί...

Πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Μαριάν Ζαν-Μπαπτίστ

Η 4η ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη Πίτερ Στρίκλαντ με τίτλο «In Fabric», είναι ένα παράδοξο μεταμοντέρνο θρίλερ που θα σας κάνει να σκεφτείτε διπλά πριν ψωνίσετε στις εκπτώσεις, όπως αναφέρει το flix.gr.

Ένα στοιχειωμένο φόρεμα βρίσκεται στο κέντρο της ιστορίας της νέας ταινίας του Πίτερ Στρίκλαντ ο οποίος μετά τα «Katalin Varga», «Berberian Sound Studio» και «The Duke of Burgundy», συνεχίζει να θολώνει τα νερά των κινηματογραφικών ειδών με τις απροσδόκητες ακατάτακτες ταινίες του.

Στο «In Fabric» παίζουν η Marianne Jean-Baptiste (είχε υποδυθεί την γραμματέα του Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο «Παιχνίδι κατασκόπων» του Τόνι Σκοτ), και οι Hayley Squires, Leo Bill και Gwendoline Christie.

Οι εκπτώσεις σε ένα αλλόκοτο πολυκατάστημα σε ένα φασματικό Λονδίνο, φέρνουν στα χέρια δυο διαφορετικών γυναικών ένα κόκκινο φόρεμα που έχει αναμφίβολα κακούς σκοπούς.

Το φιλμ έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο για να περάσει μετά από το Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία αλλά και από τις Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα και το Διεθνές Φεστιβάλ του Λονδίνου και τώρα ετοιμάζεται για την έξοδό του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture