Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

ΒeautySpy: H Κέιτι Χολμς ήταν σαν κοριτσάκι με floral new retro dress

ΒeautySpy: H Κέιτι Χολμς ήταν σαν κοριτσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Απόλυτα εαρινό outfit για την οικοδέσποινα του American Ballet Theatre Gala στη Νέα Υόρκη

Σαγήνευσε τα fashion media το ντύσιμο της 40χρονης ηθοποιού (και πρώην κυρίας Τομ Κρουζ) Κέιτι Χολμς στο καθιερωμένο American Ballet Theatre Gala στη Νέα Υόρκη. Η σταρ με το πολύ, γλυκό παιδικό πρόσωπο ήταν οικοδέσποινα του event, μαζί με το ζεύγος Αλεκ Μπάλντουιν και δεν επέλεξε συμβατική αμφίεση. Παραμερίζοντας τη συνηθισμένη συνταγή της μεγαλοπρεπούς τουαλέτας επέλεξε ένα «διαφορετικό» φόρεμα Μaison Mayle, σε vintage ύφος και ριχτή φόρμα. Ηταν σε άνθινο εμπριμέ στους πολύ trendy φέτος τόνους του κίτρινου, με ένα σουρωτό γιακά με φιόγκο στο λαιμό και συνδυάστηκε με δαντελένια booties Dolce e Gabbana.

Πρόκειται για ένα ωραιότατο παράδειγμα υιοθέτησης πατρόν που δεν διατυμπανίζουν τη σεξουαλικότητα, ούτε υπογραμμίζουν ασφυκτικά το κορμί αλλά προβάλλουν την κοριτσίστικη χάρη. Προσέξτε επίσης ότι μαλλιά και μακιγιάζ είναι πάρα πολύ απλά και ανεπιτήδευτα.

Aφορμή του look η παγκόσμια πρεμιέρα της παράστασης «Οι εποχές» σε μοναδική χορογραφία Ratmansky. Παρούσες ήταν και η style icon Ολίβια Παλέρμο όπως και η διάσημη μπαλαρίνα Μίστι Κόπλαντ.  Την Κέιτι Χολμς συνόδευε η μητέρα της. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View