Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 13 Ιουνίου στην Ελλάδα η κωμωδία "Booksmart"

Στις 13 Ιουνίου στην Ελλάδα η κωμωδία &q...

Προβάλλεται ήδη με επιτυχία στις ΗΠΑ

Η ταλαντούχα ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Ολίβια Γουάιλντ και οι μετρ της κωμωδίας Γουίλ Φέρελ και Άνταμ ΜακΚέι (στην παραγωγή) φέρνουν μια φρέσκια, στιλάτη και αυθεντική κωμωδία που οι κριτικοί χαρακτήρισαν ως το «γυναικείο Superbad».

Τίτλος του φιλμ, «Booksmart», το οποίο έρχεται στις 13 Ιουνίου 2019 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή της Odeon. Η ταινία έκανε ήδη την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ αξιοποιώντας και την αργία του Memorial Day και οι εισπράξεις της έως και τις 27/5/2019 φτάνουν τα 8,7 εκατομμύρια δολάρια.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν), πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture