Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι διάσημοι που δεν θα μπουν στο Ευρωκοινοβούλιο

Οι διάσημοι που δεν θα μπουν στο Ευρωκοινοβούλιο

Δεν κατάφεραν να πείσουν τους ψηφοφόρους

Μπορεί ο Αλέξης Γεωργούλης να έπεισε τους ψηφοφόρους που του έδωσαν την ψήφο τους και το εισιτήριο για την Ευρωβουλή, όμως οι celebrities που δεν τα κατάφεραν και έμειναν εκτός εδράνων της Ευρωβουλής είναι αρκετοί. Ουσιαστικά μόνο ο Αλέξης Γεωργούλης μετακομίζει στην Ευρώπη, αφού συγκέντρωσε 60.713 σταυρούς, στο 75% της ενσωμάτωσης, αριθμός που του εξασφαλίζει την πέμπτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.

Τον Αλέξη Γεωργούλη δεν θα ακολουθήσει, ωστόσο,  η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου καθώς η πρώην παίκτρια του Fame Story βρέθηκε στην 14η θέση στη λίστα για τις ευρωεκλογές.

Εκτός Ευρωβουλής και η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου η οποία διατήρησε χαμηλό προφίλ προεκλογικά και χαμηλά ποσοστά μετεκλογικά.

Και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου   μένει εκτός Ευρωβουλής. Αν και βρέθηκε στους πέντε δημοφιλέστερους στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ με 19.572 σταυρούς δεν χρίζεται ευρωβουλευτής.

Η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή διεκδίκησε μία θέση για λογαριασμό του ΚΚΕ, ωστόσο η ανταπόκριση του κόσμου δεν της έδωσε την αρκούσα ώθηση για να φτάσει μέχρι το Στρασβούργο. Συγκέντρωσε 14.986 σταυρούς και δεν εκλέγεται με το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ανάλογο το μέλλον και για τον Κλέων Γρηγοριάδης με το ΜέΡΑ25  και τον Γιάνη Βαρουφάκη. Αλλά, η παρθενική εμφάνιση του κόμματος του πρώην υπουργού Οικονομικών, εξασφαλίζει μόλις μία θέση στην ευρωβουλή και αυτή την κατέχει εκ νέου η Σοφία Σακοράφα.

Το χαμηλό ποσοστό του Βασίλη Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων σε ευρωπαϊκό - και σε αυτοδιοικητικό- επίπεδο παρέσυρε και τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος με μόλις 1.798 σταυρούς βρίσκεται τρίτος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, το οποίο ούτως η αλλιώς μένει εκτός.

H  ηθοποιός και πρώην υπουργός Λυδία Κονιόρδου. ο Ολυμπιονίκης του ΤΑΕ ΚWO DO Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Παναγιώτης Κουρουπλής και η Κωνσταντίνα Κούνεβα, πρώην ευρωβουλευτής.

Από την Ν.Δ τα γνωστά πρόσωπα που δεν εκλέγονται είναι: ο δημοσιογράφος και πρών ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης , ο σεισμολόγος  Άκης Τσελέντης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βίκυ Φλέσσα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

 

Επίσης από το ΚΙΝΑΛ, μένουν εκτός ο Νίκος Παπανδρέου και πρώην δήμαρχος Γιώργος Καμίνης  ενώ πό το ΚΚΕ, και η ηθοποιός και πρώην βουλευτής Λίλα Καφαντάρη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight