Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θεόδωρος Μπαρής: Προχωράμε μπροστά γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας

Θεόδωρος Μπαρής: Προχωράμε μπροστά γιατί...

Προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης στο Σταυροδρόμι

Κάλεσμα στους δημότες της Δ.Ε. Τριταίας να δώσουν ισχυρή εντολή στον συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή απηύθυνε στη μεγάλη πρώτη προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης στο Σταυροδρόμι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής, αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού.

«Eδώ από τον ένδοξο τόπο της Τριταίας, γενέτειρας τριών εκλεγμένων Πρωθυπουργών και κοιτίδας της δημοκρατίας και των προοδευτικών δυνάμεων στέλνουμε ηχηρό μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας από την πρώτη Κυριακή», τόνισε και πρόσθεσε «η αποδοχή, η στήριξη και η εμπιστοσύνη σας είναι ιδιαίτερα συγκινητική και τιμητική όχι μόνο για εμένα προσωπικά, αλλά για όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τα σπλάχνα της κοινωνίας με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Προχωράμε μπροστά γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στις δυνάμεις των ανθρώπων του τόπου μας. Όλοι μαζί ενωμένοι για έναν Δήμο ισχυρό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών που θα δίνει προοπτική και ελπίδα στους νέους μας», τόνισε και προσέθεσε «ξεκινά μια νέα εποχή λογοδοσίας και διαφάνειας όσον αφορά τα πεπραγμένα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της δημοτικής αρχής. Μια νέα εποχή διεκδικήσεων για όσα αξίζει να έχει ο κάθε δημότης αυτού του Δήμου. Θα αναδείξουμε κάθε πλεονέκτημα του δήμου μας αξιοποιώντας τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής, τον φυσικό της πλούτο αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό ώστε να σταματήσει η φυγή των νέων από τα χωριά μας. Είμαστε αρκετά έμπειροι για να διαχειριστούμε το δύσκολο έργο της καθημερινότητας του δήμου αλλά και αρκετά νέοι ώστε να δώσουμε μια νέα πνοή στα δημοτικά πράγματα. Επενδύουμε στην ενότητα του Δήμου και των ανθρώπων του. Είμαστε με τον πολίτη του Ερυμάνθου!  Εμείς δεν πέσαμε ξαφνικά από τον ουρανό αναζητώντας ευκαιριακή ενασχόληση στο Δήμο μας. Ήμασταν εδώ και χθες, είμαστε και σήμερα και σίγουρα θα είμαστε και αύριο!».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε για ακόμη μία φορά αναφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού και παρουσίασε τους υποψήφιους τόσο στη Δ.Ε. Τριταίας όσο και στις δημοτικές ενότητες Καλεντζίου, Λεοντίου και Φαρρών, ενώ κλείνοντας την ομιλία του τόνισε «ξεκινάμε από χαμηλά, αλλά μαζί θα φτάσουμε ψηλά. Ξεκινάμε μαζί για την Αλλαγή, Προχωράμε μαζί για τη νέα εποχή. Την Κυριακή δώστε μας την εντολή για να ανάψουμε τη φλόγα της αλλαγής. Μέχρι τότε όμως δεν ολιγωρούμε διεκδικούμε κάθε ψήφο γιατί μόνο τότε θα βγούμε Νικητές…».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις