Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Οι Μύλοι Κεπενού σέβονται το φυσικό περιβάλλον

Οι Μύλοι Κεπενού σέβονται το φυσικό περιβάλλον

Συνεχείς δράσεις περιβαλλοντικής ευθύνης

Η γέννηση της πρώτης ύλης μας από τα σπλάχνα της γης δεν θα μπορούσε να έχει αφήσει ανεπηρέαστη την ευαισθησία της εταιρείας μας για το φυσικό περιβάλλον. Ο σεβασμός και η προστασία της φύσης αποτελούν αδιαπραγμάτευτο καθήκον για όλους εμάς και εκφράζεται καθημερινά μέσω δράσεων για το συνεχή περιορισμό του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

Κινούμενοι προς τη κατεύθυνση αυτή, επενδύσαμε σε ένα ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και σιλοφόρων  οχημάτων τεχνολογίας φιλικής προς το περιβάλλον (Euro 5), για την εκπομπή λιγότερων ρύπων, τον περιορισμό του θορύβου και τη μείωση κατανάλωσης καυσίμων.

Τα στελέχη και οι πωλητές της εταιρείας χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις οχήματα με κινητήρες πετρελαίου τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων EU5  και έχουν CO2 χαμηλότερο από 140 gr/km καθιστώντας τα φιλικά προς το περιβάλλον και ικανά για πρόσβασή όλες τις ώρες στον πράσινο δακτύλιο.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός στις εγκαταστάσεις μας, υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση με το μικρότερο περιβαλλοντικό κόστος και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Πιστεύοντας στην άποψη ότι «τίποτα δεν πάει χαμένο», βάλαμε την ανακύκλωση στη ζωή μας και σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες του κλάδου ανακυκλώνουμε όσα υλικά περισσεύουν από την παραγωγική διαδικασία και μπορούν να «επιστρέψουν» στη φύση.

Δώσαμε πνοή στις εγκαταστάσεις μας, φυτεύοντας δέντρα σε κάθε προσφερόμενο σημείο, επιτυγχάνοντας το ανάλογο περιβαλλοντικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life