Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μάκης Μπαλαούρας: Στην Πατρών – Πύργου εκτελούνται ήδη έργα –ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μάκης Μπαλαούρας: Στην Πατρών – Πύργου ε...

Οι 2 πρώτες εργολαβίες στον Κάτω Αλισσό και σε Αμαλιάδα - Δουνέικα άρχισαν

Με ενημερωτική του ανακοίνωση, ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Μάκης Μπαλαούρας αναφέρει πως ήδη εκτελούνται έργα στο μεγάλο έργο της Πατρών – Πύργου.

Η ανακοίνωση του έχει ως εξής:

Τις τελευταίες ημέρες, ορισμένα ΜΜΕ της Ηλείας προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα αμφισβήτησης, δυσπιστίας και καχυποψίας για την έναρξη του μεγάλου έργου του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος.

Σας ενημερώνω λοιπόν, ότι ήδη άρχισαν οι εργασίες τριών εργολαβιών.

Οι δυο πρώτες εργολαβίες (5η και 7η) της εταιρίας Ιντερκάτ για το κομμάτι Κάτω Αχαγιά – ΒΙΠΕ Πάτρας και Βάρδα – Σαγαίικα στην περιοχή του Κάτω Αλισσού και η 2η της εταιρίας INTRAKAT για το κομμάτι Αμαλιάδα – Δουνέικα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες, καθώς ειδικά μηχανήματα αποκαλύπτουν ζώνες απαλλοτρίωσης και περίφραξης, κόβουν δέντρα και καθαρίζουν χώρους. Τα προσωρινά εργοτάξια στήθηκαν ήδη στον Κάτω Αλισσό και στην περιοχή Σμυρναίικα Γεράκι Αμαλιάδας, αντίστοιχα, ενώ μέσα σε 15-20 μέρες θα ολοκληρωθούν και τα πλήρη εργοτάξια, με γραφεία μεγέθους 100 m2-150 m2.

Οι φωτογραφίες επαληθεύουν τα παραπάνω.

Η εταιρία GD Infrastrutture, που έχει αναλάβει την 6η και την 8η εργολαβία (Σαγαίικα – Κάτω Αχαγιά και Πάτρα – Μιντιλόγλι), με ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα προχωρήσει και αυτή στις πρώτες εργασίες της.

Η προσπάθεια ευτελισμού των προσπαθειών μιας κυβέρνησης, που ολοκλήρωσε όλα τα σταματημένα έργα, όπως το Κόρινθος – Πάτρα ή η Ιόνια Οδός και έβαλε μπρος αποταγμένα ή νέα έργα, όπως το Πάτρα – Πύργος ή το ΒΟΑ Κρήτης, μετά από πάνω από μια δεκαετία κοροϊδίας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, πέφτει και εδώ με πάταγο στο κενό.

Κάποιοι, όπως ο εκλεκτός της ΝΔ υποψήφιος Περιφερειάρχης, έχουν προφανώς άλλα κίνητρα να χτυπήσουν με κάθε τρόπο και μέσο την Κυβέρνηση. Άλλοι, που έχουν καεί στο χυλό, φυσούν και το γιαούρτι και ανησυχούν καλόπιστα.

Η επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, μαζί με τον Περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους, πλαισιωμένος από κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας – Ηλείας, δεν έκανε τίποτε άλλο, παρά να σημάνει την έναρξη του αγώνα για την εκκίνηση του μεγάλου έργου, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στον Πύργο ο Υπουργός,.

Για ορισμένους, φοβάμαι ότι το μένος τους δεν τους επιτρέπει να αποκτήσουν αυτογνωσία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις