Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βάσια Ηλιοπούλου: Το μέλλον μας μπορεί να ξεκινήσει στις 26 Μάϊου με ψήφο στο «Σπιράλ»

Βάσια Ηλιοπούλου: Το μέλλον μας μπορεί ν...

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πάτρας με το "Σπιράλ" του Πέτρου Ψωμ'α

Την Κυριακή πηγαίνουμε στις κάλπες για να επιλέξουμε ποια Δημοτική Αρχή θέλουμε. Σε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, σε μια γιορτή της δημοκρατίας μας, που τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα γίνεται στενάχωρο, με όσα γίνονται ή δεν γίνονται για την Πόλη. Ας σκεφθούμε λοιπόν, ότι μετά τις 26 του Μάη αυτή την ευκαιρία θα την έχουμε πάλι σε τέσσερα χρόνια. Ας σκεφθούμε λίγο περισσότερο, πόσοι από τους κομματικούς υποψηφίους τόλμησαν να σηκώσουν το ανάστημά τους ψηλότερα από το κομματικό τους συμφέρον, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Πόλης. Και τέλος ας σκεφθούμε, για πόσα ακόμα χαμένα στοιχήματα θα μιλάμε.

Εμείς, μιλήσαμε όσο μπορέσαμε με περισσότερους, γνωρίζοντας μέσα από αυτό το εγχείρημα μια άλλη Πάτρα, με τις ίδιες αγωνίες, ευαισθησίες, και ανησυχίες. Και συνεχίζουμε, γιατί όλοι εμείς στο Σπιράλ, ξέρουμε ότι μόλις αρχίσαμε, και γινόμαστε περισσότεροι αυτοί που συμμεριζόμαστε μια νέα πρόταση για την Πάτρα του μέλλοντός μας. Για να τα αλλάξουμε όλα, να παλέψουμε γι’ αυτά που μας ενοχλούν, και μας αφήνουν πίσω. Γιατί τα όνειρα μας είναι εκεί έξω, είναι στις παιδικές μας ζωγραφιές, που χρωματίζαμε με όσα χρώματα αντέχαμε να ονειρευτούμε.

Είναι στις κυριακάτικες βόλτες μας, είναι στα ηλιοβασιλέματα αυτής της Πόλης, γιατί όπως λέμε στο «Σπιράλ», όσα ονειρευόμαστε, υπάρχουν στην Πόλη που ζούμε. Και όταν καταφέρουμε να τα φέρουμε όλα τούμπα, θα ξέρουμε τι να τα κάνουμε, γιατί δεν ξέρουμε μόνο να πολεμάμε, γιατί οι προκλήσεις είναι εδώ, γιατί οι προκλήσεις του μέλλοντος, είναι το στοίχημα του παρόντος. Και το μέλλον μας μπορεί να ξεκινήσει στις 26 Μάϊου με ψήφο στο «Σπιράλ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις