Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Σκότωσε σκύλο με βέργα ψαροντούφεκου

Αγρίνιο: Σκότωσε σκύλο με βέργα ψαροντούφεκου

Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας  ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 43χρονος Έλληνας,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε  βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης (14)  μηνών, για απάτη.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου  περί προστασίας δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίστηκε  δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το μεσημέρι, στο  Αγρίνιο, τραυμάτισε θανάσιμα με βέργα ψαροντούφεκου, έναν σκύλο,  ιδιοκτησίας 67χρονου Έλληνα. Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύλληψη    για μέθη

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από τους αστυνομικούς του  Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 59χρονος Έλληνας διότι σε τροχονομικό  έλεγχο που του διενεργήθηκε έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα,  διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του, υπό την επήρεια μέθης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις