Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Οι Πατρινοί έδωσαν εισιτήριο για το β΄γύρο, με διευρυμένη κοινωνική πλειοψηφία και αέρα νίκης

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Οι Πατρινοί έδωσαν...

Το Breifing της Τετάρτης 22 Μαΐου

 

«Με την  χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου στην Αγίου Νικολάου οι Πατρινοί έστειλαν το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής που έρχεται για την Πάτρα, της μεγάλης νίκης της προόδου έναντι της συντήρησης, της ανάπτυξης έναντι της στασιμότητας, της παραγωγικής συνεργασίας έναντι της μονολιθικότητας», αναφέρει στη σημερινή ενημέρωση ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλου Γιάννης Πετράτος. Και πρόσθεσε:

«Οι πολίτες της Πάτρας, με τη θερμή, τη μαζική, την ενθουσιώδη συμμετοχή τους, έδωσαν χθες στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο και την παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» το εισιτήριο για το β΄ γύρο των εκλογών με διευρυμένη κοινωνική πλειοψηφία και αέρα νίκης, επισφραγίζοντας τα μηνύματα που λαμβάνουμε από όλες τις γωνιές της πόλης μας. Μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, προσδοκίας για μια επόμενη μέρα που δεν θα είναι ίδια με τη χθεσινή.

Ήταν μαζί μας χθες στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου Πατρινοί όλων των ηλικιών, από όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, από ομάδες και συλλογικότητες, άνθρωποι που εκπροσωπούν τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, που βάζουν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες και τις προσωπικές τους διαφορές και ενώνουν μαζί μας τις δυνάμεις τους για να γυρίσουμε σελίδα.

Να φύγουμε από το τέλμα.

Η ώρα της μάχης  έφτασε. Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος απηύθυνε χθες  πρόσκληση σε όλους τους Πατρινούς να κάνουμε μαζί το πρώτο μεγάλο βήμα την ερχόμενη Κυριακή.

Να  κάνουμε μαζί  και το δεύτερο, το καθοριστικό βήμα τη δεύτερη Κυριακή, όταν θα αναμετρηθούμε με τον κ. Πελετίδη.

Οι πολίτες της Πάτρας και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή, δεν έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο παρατάξεις. Έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κόσμους.

Ο ένας κόσμος, βλέπει ένα δρόμο, ένα κόμμα, μια πορεία.

Ο άλλος κόσμος βλέπει μια πόλη εξωστρεφή, δημιουργική, καινοτόμα. Μια πόλη με δουλειές για τους πολίτες της, με ευκαιρίες, με ανοικτούς ορίζοντες.

Ο ένας κόσμος, δεν γνωρίζει την έννοια της συνεργασίας. Δε διαλέγεται, δεν συνθέτει. Υπηρετεί μονόφθαλμα μια πολιτική. Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας, είναι το δόγμα. Είναι ο κόσμος του κ. Πελετίδη και των κομματικών του συντρόφων.

Ο άλλος κόσμος επιδιώκει τις συνέργειες, επενδύει στη δύναμη της ομάδας, επενδύει στη γνώση, στην εξειδίκευση, στην προκοπή. Δεν φοβάται την πολυφωνία. Είναι ο δικός μας κόσμος. Ο κόσμος των πολλών.

Όλοι εμείς λοιπόν που χθες γεμίσαμε το μεγάλο πεζόδρομο της πόλης, λέμε τέλος στα χαμένα χρόνια.

Αρκετά η πολιτική της επαναστατικής γυμναστικής με πορείες και καταγγελίες, που διαμορφώνει ένα εχθρικό κλίμα για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ως εδώ η κόκκινη σκόνη που απλώθηκε για να δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι στην Πάτρα, όσοι δεν ασπάζονται την ιδεολογία μας κρίνονται περιττοί και ανεπιθύμητοι.

Πάμε μπροστά. Έχουμε τη δύναμη να τα αλλάξουμε όλα και θα τα αλλάξουμε όλα.

Για να κάνουμε τον Δήμο Πατρέων, από άκρη σε άκρη, μια φιλική στον πολίτη περιοχή, όμορφη, λειτουργική, άνετη.

Όταν ξεκινήσαμε αυτό τον αγώνα, δεν λογαριάσαμε όσους μας έλεγαν ότι δεν χάνει ο Πελετίδης. Μπήκαμε μπροστά για την Πάτρα. Κοιτάξαμε μόνο την πόλη απομονώνοντας  τις Κασσάνδρες, αδιαφορώντας για όσους μας έκαναν επιθέσεις, όσους επιχείρησαν να αναχαιτίσουν την πορεία μας.

Σήμερα λοιπόν σας λέμε πώς ναι,  χάνει ο Πελετίδης. Χάνει ο Πελετίδης και κερδίζει η Πάτρα.

Την Κυριακή να είστε όλοι εκεί».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις