Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το Γαλλικό φιλμ "Το Πρόβλημα μου είσαι εσύ!" από 23/5 στις Ελληνικές αίθουσες

Το Γαλλικό φιλμ "Το Πρόβλημα μου εί...

Σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ

H Γαλλική κωμωδία με τίτλο «Το Πρόβλημα μου είσαι εσύ! – En Liberte!» σε σκηνοθεσία: Pierre Salvadori και σενάριο: Pierre Salvadori, Benoit Graffin και Benjamin Charbit, αναμένεται από 23 Μαΐου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες και ενδεχομένως αργότερα να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Παίζουν η «Αμελί» Audrey Tautou και οι Adèle Haenel, Pio Marmaï, Vincent Elbaz.

Περίληψη :

Η Yvonne είναι μία νεαρή αστυνομικός που  χάνει τον άντρα της Σαντί, επίσης αστυνομικό, εν ώρα καθήκοντος. Τον τιμάει σαν ήρωα πιστεύοντας ότι υπήρξε ένας άμεμπτος υπηρέτης του νόμου. Όταν μία μέρα ανακαλύπτει εντελώς τυχαία ότι ο Σαντί δεν ήταν παρά ένας ακόμα διεφθαρμένος μπάτσος ο κόσμος της καταρρέει. Αποφασίσει  να αποκαταστήσει όλες τις αδικίες που διέπραξε αυτός και έτσι συναντάει τον Antoine που έμεινε 8 χρόνια αδίκως φυλακισμένος.

O Antoine μετά τη άδικη καταδίκη του δεν πιστεύει πια στην δικαιοσύνη και πλέον ρέπει προς την παρανομία, η Yvonne θα κάνει τα πάντα να τον επαναφέρει στον σωστό δρόμο με απρόβλεπτα αποτελέσματα!

Το φιλμ χαρακτηρίστηκε από την εφημερίδα Le Figaro, ως «η κωμωδία της χρονιάς».

Διανομή από την Σπέντζος Φιλμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture