Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στον Παπαδάκη ο Τσίπρας, στην Τσιμτσιλή ο Μητσοτάκης - ΒΙΝΤΕΟ

Στον Παπαδάκη ο Τσίπρας, στην Τσιμτσιλή ...

Επέλεξαν την πρωινή ζώνη για τις εμφανίσεις τους

Την πρωινή ζώνη επέλεξαν την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης για να μιλήσουν και να απευθυνθούν στους ψηφοφόρους ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ακριβώς την ίδια ώρα απέναντι του ήταν στον Αlpha στο «Happy Day» ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας μία πιο χαλαρή συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 Στην έναρξη της συζήτησης με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπως σχολιάστηκε, πέταξε το... καρφάκι του στον παρουσιαστή, για τη «σκληρή κριτική» που έχει ασκήσει απέναντι στην κυβέρνηση. Παραδέχτηκε, ωστόσο ο κ. Τσίπρας, ότι ο Γ. Παπαδάκης έχει έντιμη στάση απέναντι στις εκάστοτε κυβερνήσεις.

«Η αλήθεια (για τα μέτρα της κυβέρνησης) είναι αυτή που έχετε αναδείξει, παρά τη σκληρή κριτική που έχετε ασκήσει, αλλά δεν σας κρατάω κακία. Θα σας κρατούσα αν εσείς δεν είχατε έντιμη στάση απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις, ορισμένες φορές υπερβολική και άδικη, αλλά έντιμη», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άλλη είπε πως θα ενισχύσει με χρηματικά ποσά όπως 2.000 ευρώ για τη γέννηση κάθε παιδιού προκειμένου η χώρα μας να βελτιώσει την κατάσταση υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει ενώ ερωτώμενος για τη σύζυγο του Μαρέβα είπε ότι είναι μία μικρομεσαία επιχειρηματίας, πως είναι συνολικά μαζί 26 ολόκληρα χρόνια και πως αν ραγίζει το γυαλί αυτό ξανακολλάει.

“Πρέπει να πω, βέβαια, ότι η Μαρέβα έρχεται συχνά μαζί μου, πράγμα το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι είναι μια ωραία παρέα στην προεκλογική περίοδο.

Προσπαθώ, να είμαστε μαζί. Τώρα, ας πούμε, στα Χανιά βρεθήκαμε και είχαμε μια πολύ ωραία, πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Ξεκλέψαμε μετά μία ωρίτσα, να πάμε να φάμε οι δυο μας σ’ ένα πολύ ωραίο παραλιακό ταβερνάκι. Είναι λίγες στιγμές ηρεμίας που χρειάζονται, διότι δεν πρέπει κανείς να παρασύρεται υπερβολικά από την αδρεναλίνη της προεκλογικής περιόδου. Γιατί υπάρχει μεγάλη ένταση. Καλό είναι να μπορεί να αποσυμπιέζεται. Η κορούλα μου η μικρή είναι αυτή που αισθάνομαι ότι… μου λείπει και της λείπω περισσότερο», είπε ο κ. Μητσοτάκης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακόμα ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός για εμένα. Από μικρός ήταν έτσι. Δεν είναι για εμένα life style, είναι η ουσία της γυμναστικής. Πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να αθλείται. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ψυχική μας υγεία. Για εμένα είναι η καλύτερη εκτόνωση από την ένταση της δουλειάς μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις