Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεαροί έσπασαν τις βιτρίνες πολλών καταστημάτων στο κέντρο της Πάτρας - 11 προσαγωγές - ΦΩΤΟ

Νεαροί έσπασαν τις βιτρίνες πολλών κατασ...

Σε Αγ. Νικολάου, Ρήγα Φεραίου και Μαιζώνος

11:55 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η καταδρομική των νεαρών έγινε πολύ γρήγορα μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο ανάμεσα στις 2:30 και 3:45.

Στην ομάδα «κρούσης» συμμετείχαν 10 με 15 άτομα που φορούσαν κουκούλες και συνολικά έσπασαν 11 καταστήματα του ιστορικού κέντρου της Πάτρας.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για τη δράση τους και λίγο αργότερα στη γύρω περιοχή έκανε 11 προσαγωγές. Οι προσαχθέντες κρατήθηκαν στην Ασφάλεια μέχρι το πρωί όμως δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους κι έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων για το κατά πόσο λείπουν προϊόντα απο τα καταστήματα. Η πρώτη εικόνα είναι ότι δεν έχουν κλαπεί είδη. 

11:00 Καταδρομική επίθεση αγνώστων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε καταστήματα στους πεζόδρομους της Αγίου Νικολάου και της Ρήγα Φεραίου και την οδό Μαιζώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα περίπου 20 νεαρών προκάλεσε ζημιές με ρόπαλα σε τζαμαρίες καταστημάτων τα οποία ξεπερνούν τα 10.

Στα σημεία που περνούσαν οι δράστες προκαλείτο μεγάλη αναστάτωση ενώ οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων όταν ενημερώθηκαν για το τι είχε συμβεί δεν πίστευαν στα μάτια τους.

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που έχουν υποστεί ζημιές είναι ανάστατοι. Ορισμένοι έχουν βάλει προσωπικό σεκιούριτι για τα φυλάει, άλλοι έχουν βάλει προστατευτικές κορδέλες και σημειώματα για να είναι προσεκτικοί οι περαστικοί, ενώ ορισμένοι ακόμα και στις 12:00 το μεσημέρι καθάριζαν από τα σπασμένα τζάμια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις