Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα τη Δευτέρα ο Κ. Μητσοτάκης

Στην Πάτρα τη Δευτέρα ο Κ. Μητσοτάκης

Θα μιλήσει στο γήπεδο της ΕΑΠ

 

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, ο οποίος θα μιλήσει στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας του κόμματος, Ανδρέας Μαζαράκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Βαρόμετρο η Αχαΐα για την πολιτική αλλαγή που έρχεται.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την  Αχαΐα  για τρίτη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα.  Οι παλαιότεροι ενθυμούνται ότι τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων στο νομό μας καθόριζαν εν πολλοίς και το εκλογικό αποτέλεσμα της χώρας, υπό την έννοια ότι η Αχαΐα αποτελούσε  εκλογικό βαρόμετρο.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό έχει γυρίσει την πλάτη  στους Αχαιούς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι Αχαιοί να γυρίσουν  την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ τώρα . Έτσι εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει "κεφάλι" στις δημοσκοπήσεις και μάλιστα με ικανή διαφορά από το δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πολλά-πολλά χρόνια. Και αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Παλέψαμε  όλοι μαζί και το πετύχαμε. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου το εξαιρετικό αυτό δημογραφικό αποτέλεσμα να το εισπράξουμε και στην κάλπη.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η επίσκεψη του προέδρου μας λίγες μόνο μέρες πριν από τις εκλογές, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο κρισιμότερο ίσως σταυροδρόμι της ιστορία της, σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή που έρχεται και που θα έρθει με την Αχαΐα στην πρωτοπορία του αγώνα.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη έναν πρωθυπουργό που να εμπνέει και να εκπέμπει το μήνυμα της αληθινής ελπίδας. Και ο πολιτικός αυτός, ο πολιτικός που εμπιστεύονται όλοι οι έλληνες και όχι μόνο οι νεοδημοκράτες  είναι ο πρόεδρος μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Του υποσχεθήκαμε ότι του επιφυλάσσουμε μεγαλειώδη υποδοχή  την Δευτέρα 20 Μαΐου στο γήπεδο της ΕΑΠ. Και την υπόσχεση αυτή θα την τηρήσουμε  με το παραπάνω.

Στις εκλογές της 26 Μαΐου δεν θα κερδίσει η Νέα Δημοκρατία . Θα κερδίσει η Ελλάδα διά της Νέας Δημοκρατίας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις