Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Αναβάλλονται οι 2 παραστάσεις του έργου "Το Χελιδόνι" στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Αναβάλλονται οι 2 παραστάσεις του έργου ...

Από έλλειψη συνεννόησης προγραμματίστηκε στην πλατεία Γεωργίου την Παρασκευή συναυλία των Onirama, καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση της παράστασης

Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά οι 2 προγραμματισμένες παραστάσεις του βαθιά ανθρώπινου και συγκινητικού έργου «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα, σε σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα, με την Σοφία Σεϊρλή και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων». Η παράσταση που έχει χειροκροτηθεί στο θέατρο Γκλόρια της Αθήνας για 2 μάλιστα θεατρικές σαιζόν, είχε προγραμματιστεί να παιχθεί την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στις 21.30, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αναβάλλεται έως ότου βρεθούν νέες κατάλληλες ημερομηνίες.

Ο βασικός λόγος για την αναβολή έχει να κάνει με το γεγονός πως την Παρασκευή 17/5 στις 21.00 το βράδυ θα υπάρχει στην πλατεία Γεωργίου μεγάλη ανοικτή συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος των Onirama από τη διοργανωτική επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα σε 100 μέρες από σήμερα.

Το θέμα που προέκυψε αφορά φυσικά στον θόρυβο που θα γίνεται από τη συναυλία και στον δυνατό ήχο με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να γίνει την ίδια μέρα και ώρα και η παράσταση εντός του Δημοτικού Θεάτρου. Εδώ ωστόσο τίθεται το ζήτημα της ασυνεννοησίας και εν προκειμένω η ευθύνη βαραίνει τον Δήμο Πατρέων που έδωσε την άδεια για τη χρησιμοποίηση της πλατείας Γεωργίου ενώ την ίδια μέρα και ώρα ένας δικός του φορέας, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας φιλοξενεί μία αξιόλογη παράσταση από την Αθήνα.

Για την 1η παράσταση της Πέμπτης υπήρχαν κάποιες κρατήσεις εισιτηρίων κυρίως τηλεφωνικές, και ο κόσμος ειδοποιήθηκε για την αναγκαστική αναβολή.   

Όσο για τους συντελεστές της παράστασης πληροφορίες αναφέρουν πως ειδοποιήθηκαν μόλις πριν από δύο ημέρες. Ο γνωστός ηθοποιός και εκ των παραγωγών της παράστασης «Το Χελιδόνι», Άγγελος Μπούρας που έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κατά το παρελθόν, δέχθηκε στο facebook "βροχή" από σχόλια ανθρώπων του θεάτρου και όχι μόνο, για το επίμαχο ζήτημα που προέκυψε λόγω κακής συνεννόησης και επικοινωνίας των εδώ ιθυνόντων ενώ εξέφρασε και το παράπονο πως δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και επισήμως από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και τον καλλιτεχνικό του διευθυντή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture