Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο "ανεπιθύμητος" πρέσβης, τα εγκαίνια ξενοδοχείου αμερικανικών συμφερόντων από τον Κώστα Πελετίδη και ο πόλεμος ανακοινώσεων

Ο "ανεπιθύμητος" πρέσβης, τα ε...

"Πόλεμος" ανακοινώσεων αλλά και σχολίων στα μέσα μαζικής δικτύωσης

«Πόλεμο» ανακοινώσεων προκάλεσε η χθεσινοβραδινή συμμετοχή του Κώστα Πελετίδη μαζί με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ στα εγκαίνια ξενοδοχειακής μονάδας αμερικανικών συμφερόντων στην Πάτρα. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ενώ πολύ πρόσφατα - όταν ο αμερικανός πρέσβης έλαβε μέρος στον ποδηλατικό γύρο θυσίας - κηρύχθηκε ανεπιθύμητος από τον Δήμο της Πάτρας, μάλιστα αναρτήθηκε και σχετικό πανό στην πλατεία Γεωργίου, χθες βράδυ οι δύο άνδρες βρέθηκαν μαζί στα εγκαίνια, ενώ φωτογραφήθηκαν στο ίδιο πλάνο. Μάλιστα ο αμερικανός πρέσβης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία από τα χθεσινά εγκαίνια στην οποία συνυπάρχουν οι δύο άνδρες.

Το ξενοδοχείο εγκαινίασε ο Κώστας Πελετίδης, γεγονός που στηλιτεύθηκε, εκτός άλλων από τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Γιώργο Ρώρο, ο οποίος έκανε λόγο για «ρεσιτάλ υποκρισίας» από την πλευρά του Κώστα Πελετίδη αναφέροντας «βρέθηκε μαζί του «χέρι-χέρι» στα εγκαίνια ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάτρα, αμερικανικών συμφερόντων».

 

Από την πλευρά του ο Κώστας Πελετίδης σε σχετική ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «άθλιο ψέμα κι αισχρή βρωμιά», ενώ όπως αναφέρει για τον αμερικανό πρέσβη «Δεν τον υποδεχθήκαμε ούτε θα τον υποδεχθούμε, γιατί η στάση μας είναι διαχρονική και σταθερή».

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Νικολόπουλου μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ήλθε στα λόγια του Νίκου Νικολόπουλου ο Πελετίδης και «προσκύνησε» τους Αμερικάνους!"

Σε νεότερη ανταπάντησή του ο Γιώργος Ρώρος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αντί να απαντήσει επί της ουσίας για το θέμα που αποκάλυψε σήμερα το πρωί η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, ο απερχόμενος Δήμαρχος επιχειρεί να «κουκουλώσει» την πολιτική του γκάφα με τα εγκαίνια της ξενοδοχειακής μονάδας».

Η επίμαχη φωτογραφία με τον αμερικανό πρ...

Η επίμαχη φωτογραφία με τον αμερικανό πρέσβη και τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Αριστερά ο πατρινός επιχειρηματίας Δημήτρης Ανδριόπουλος, του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις