Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ρώρος για Πελετίδη και τα εγκαίνια με αμερικανό πρέσβη χθες βράδυ στην Πάτρα: "Επιχειρεί να «κουκουλώσει» την πολιτική του γκάφα"

Ρώρος για Πελετίδη και τα εγκαίνια με αμ...

"Η Μαιζώνος βρίσκεται σε πλήρη πανικό για ένα θέμα που η ίδια επιχείρησε «πολιτικά» να… πουλήσει για λογαριασμό του κομματικού της καθοδηγητή"

Η παρουσία του Κώστα Πελετίδη, δίπλα στον αμερικανό πρέσβη χθες βράδυ στην Πάτρα με αφορμή εγκαίνια ξενοδοχείου, για τον οποίο η δημοτική αρχή δήλωνε πρόσφατα ότι είναι ανεπιθύμητος στην Πάτρα, στάθηκε η αφορμή για σειρά ανακοινώσεων εκ μέρους του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Ρώρου, ο οποίος αρχικά τον κατηγόρησε για "υποκρισία" και ανταπαντήσεων από την πλευρά του Κώστα Πελετίδη. Τελευταία ανακοίνωση είναι του Γιώργου Ρώρου μετά την απάντηση του Κώστα Πελετίδη.

Όπως αναφέρει:

Αντί να απαντήσει επί της ουσίας για το θέμα που αποκάλυψε σήμερα το πρωί η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, ο απερχόμενος Δήμαρχος επιχειρεί να «κουκουλώσει» την πολιτική του γκάφα με τα εγκαίνια της ξενοδοχειακής μονάδας εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία ισχυρίζεται πως προσκλήθηκε στα εγκαίνια χωρίς να γνωρίζει ποιοι άλλοι έχουν προσκληθεί. Συγκεκριμένα, αναφέρει «είναι άθλιο ψέμα κι αισχρή βρωμιά, αυτό που διακινούν από το πρωί σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ότι εγκαινίασα μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη το ξενοδοχείο».

Οι φωτογραφίες όμως τον διαψεύδουν. Και γνώριζε και δεν αντέδρασε στην παρουσία του όπως όφειλε να κάνει σύμφωνα με τις αντιδράσεις και τα όσα έλεγε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στον πρόσφατο ποδηλατικό αγώνα. Κόψατε την κορδέλα κ. Πελετίδη, σας χειροκροτούσε ο «εχθρός της Πάτρας», και σεις το απολαμβάνατε.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η Μαιζώνος βρίσκεται σε πλήρη πανικό για ένα θέμα που η ίδια επιχείρησε «πολιτικά» να… πουλήσει για λογαριασμό του κομματικού της καθοδηγητή, αλλά βρέθηκε εκτεθειμένη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις