Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οχι άλλα κατακόρυφα βίντεο με κινητά τηλέφωνα! - Όρθιες λήψεις: Βρες το λάθος

Οχι άλλα κατακόρυφα βίντεο με κινητά τηλ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δεν ταιριάζουν σε καμία οθόνη

Μοναδικές στιγμές καταλήγουν τραβηγμένες σε ανάλυση που δεν καταλαβαίνει κανείς. Αλλά κανείς. Ισως μόνο το κινητό σας τηλέφωνο κι αυτό επειδή η διάταξή του είναι κατακόρυφη. Ολες μα όλες οι άλλες οθόνες, αναλογίες και τελικά αναλύσεις δεν προβλέπουν βίντεο σε μορφή κολώνας!

Μια κατακόρυφη λωρίδα βίντεο δεν μπορεί να την διαχειριστεί ούτε το δημοφιλές youtube που πέρα από το ψηφιακό γέμισμα των άκρων της λωρίδας που έχετε τραβήξει ως βίντεο, δεν μπορεί να σώσει διαφορετικά την εικόνα σας.

Οι περισσότεροι εκτιμούν πως όπως μιλούν πρέπει και να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν με το κινητό τους τηλέφωνο. Άλλοι πως, εντάξει μωρέ για το instagram είναι. Συμπέρασμα, η λογική του instagram (boomerang κλπ) έχει καταστρέψει όλα τα βίντεο.

Το φαινομενο της λανθασμένης κατακόρυφης λήψης

Το φαινομενο της λανθασμένης κατακόρυφης λήψης

Το φαινομενο της λανθασμένης κατακόρυφης λήψης

Οριζόντια λήψη - Ο σωστός και ενδεδειγμένος τρόπος βιντεοσκόπησης

Οριζόντια λήψη - Ο σωστός και ενδεδειγμέ...

Οριζόντια λήψη - Ο σωστός και ενδεδειγμένος τρόπος βιντεοσκόπησης

Τα κατακόρυφα βίντεο τα αποφεύγουν ακόμη και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που πολλές φορές αναπαράγουν το υλικό που έχει τραβήξει κάποιος πολίτης, σχεδόν πάντα κουνημένο σε σημείο ζαλάδας. Φαντάζει υπερφυσικό, σχεδόν αδύνατο να στρίψει κανείς το κινητό του και να βιντεοσκοπήσει οριζόντια. Το αποτέλεσμα ωστόσο θα είναι εκπληκτικό. Δοκιμάστε το.

Δεν είναι τυχαίο που τηλεόραση, youtube, κινηματογράφος, υπολογιστές, όλα έχουν οριζόντιες αναλογίες 4 προς 3, 16 προς 9 και άλλες. Εσείς γιατί τραβάτε βίντεο σαν να θέλετε να καταστρέψετε και να περιορίσετε την εικόνα σας. Ακόμη και το youtube μην μπορώντας να επεξεργαστεί περαιτέρω το χάλι του βίντεο λωρίδα, βάζει μαύρα πλαίσια δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να κρατήσει την αναλογία που επιλέξατε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις