Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μεγάλη η πρώτη συγκέντρωση του Διαμαντή Κανελλόπουλου στη Χαλανδρίτσα

Μεγάλη η πρώτη  συγκέντρωση του Διαμαντή...

Έγινε το βράδυ του Σαββάτου

"Με σύνθημα «θα μιλήσουμε με έργα μετά τις εκλογές», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο», υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Διαμαντής Κανελλόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου στην πρώτη μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο «Μπαλκόνι» Χαλανδρίτσας", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει ως εξής:

"Πλήθος πολιτών, υποψηφίων, αυτοδιοικητικών στελεχών και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, ο κ. Κανελλόπουλος ανέφερε πως «ο Ερύμανθος είναι το σπίτι μας, κι είναι ένας τόπος ευλογημένος. Η τύχη του στις 26 Μαίου είναι στα χέρια μας. Ας το υπερασπιστούμε ενωμένοι! Με λογισμό και μ’ όνειρο, όπως είπε ο Σολωμός».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, ευχαρίστησε όλους όσοι συμπορεύονται σε αυτή την προσπάθεια, η οποία όπως είπε, έλαβε γρήγορα χαρακτηριστικά ενός μαζικού κινήματος με δημοκρατική δομή, προτάσεις και θέσεις, ενώ όπως είπε «δεν θα μας ακούσετε να μοιράζουμε υποσχέσεις και ανέξοδα ευχολόγια. Οι δικές μας προτεραιότητες καθορίζονται από τις ανάγκες των συνδημοτών μας. Οι λύσεις δεν θα έλθουν μέσα από μαγικά ραβδάκια, αλλά μέσα από προσήλωση στο στόχο μας που είναι αφενός η ανάπτυξη της περιοχής μας κι αφετέρου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Με ήθος, γνώση, ανιδιοτέλεια και πάνω απ’ όλα με ανοικτούς ορίζοντες και αποφασιστικότητα θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα», είπε. Ακόμη αναφέρθηκε σε εκλογές- πρόκληση και διεμήνυσε πως «το μόνο γραμμάτιο που υπογράφουμε, είναι η δέσμευσή μας να υπηρετήσουμε το λαό του Δήμου Ερυμάνθου, έντιμα και αποτελεσματικά». Έκανε επίσης, αναφορά στους κύριους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, όπως ο πρωτογενής τομέας, η βελτίωση καθημερινότητας των πολιτών, ο τουρισμός, η στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στις υποδομές και στον αθλητισμό-πολιτισμό.

Ακόμη, παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού, λέγοντας πως «το ψηφοδέλτιο μας είναι αντιπροσωπευτικό και συγκροτείται από αξιόλογους ανθρώπους που πάνω απ’ όλα είναι ενεργοί πολίτες και είναι έτοιμοι να καταθέσουν την εμπειρία, την «φρεσκάδα» και τις προτάσεις τους προς όφελος των συμπολιτών τους», κατέληξε.

Με σύνθημα «θα μιλήσουμε με έργα μετά τις εκλογές», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο», υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Διαμαντής Κανελλόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου στην πρώτη μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο «Μπαλκόνι» Χαλανδρίτσας.

Πλήθος πολιτών, υποψηφίων, αυτοδιοικητικών στελεχών και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, ο κ. Κανελλόπουλος ανέφερε πως «ο Ερύμανθος είναι το σπίτι μας, κι είναι ένας τόπος ευλογημένος. Η τύχη του στις 26 Μαίου είναι στα χέρια μας. Ας το υπερασπιστούμε ενωμένοι! Με λογισμό και μ’ όνειρο, όπως είπε ο Σολωμός».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, ευχαρίστησε όλους όσοι συμπορεύονται σε αυτή την προσπάθεια, η οποία όπως είπε, έλαβε γρήγορα χαρακτηριστικά ενός μαζικού κινήματος με δημοκρατική δομή, προτάσεις και θέσεις, ενώ όπως είπε «δεν θα μας ακούσετε να μοιράζουμε υποσχέσεις και ανέξοδα ευχολόγια. Οι δικές μας προτεραιότητες καθορίζονται από τις ανάγκες των συνδημοτών μας. Οι λύσεις δεν θα έλθουν μέσα από μαγικά ραβδάκια, αλλά μέσα από προσήλωση στο στόχο μας που είναι αφενός η ανάπτυξη της περιοχής μας κι αφετέρου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Με ήθος, γνώση, ανιδιοτέλεια και πάνω απ’ όλα με ανοικτούς ορίζοντες και αποφασιστικότητα θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα», είπε. Ακόμη αναφέρθηκε σε εκλογές- πρόκληση και διεμήνυσε πως «το μόνο γραμμάτιο που υπογράφουμε, είναι η δέσμευσή μας να υπηρετήσουμε το λαό του Δήμου Ερυμάνθου, έντιμα και αποτελεσματικά».

Έκανε επίσης, αναφορά στους κύριους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, όπως ο πρωτογενής τομέας, η βελτίωση καθημερινότητας των πολιτών, ο τουρισμός, η στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στις υποδομές και στον αθλητισμό-πολιτισμό. Ακόμη, παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού, λέγοντας πως «το ψηφοδέλτιο μας είναι αντιπροσωπευτικό και συγκροτείται από αξιόλογους ανθρώπους που πάνω απ’ όλα είναι ενεργοί πολίτες και είναι έτοιμοι να καταθέσουν την εμπειρία, την «φρεσκάδα» και τις προτάσεις τους προς όφελος των συμπολιτών τους», κατέληξε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις