ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

8,5 μηνών το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό σε κάδο στο Αίγιο - Μάλλον γεννήθηκε νεκρό σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις

8,5 μηνών το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό σε κάδο στο Αίγιο - Μάλλον γεννήθηκε νεκρό σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις

Οι ιστολογικές εξετάσεις θα δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις

Οι απαντήσεις που θα δοθούν από τις ιστολογικές εξετάσεις το επόμενο διάστημα θα λύσουν το μυστήριο με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε χθες πεταμένο σε κάδο στο Αίγιο.

Αίγιο: Αρνείται ότι γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια - Θα γίνει εξέταση DNA - ΦΩΤΟ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το 34ων εβδομάδων εμβρυο (αγοράκι, περίπου 8,5 μηνών) δεν έφερε κακώσεις αλλά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι γεννήθηκε νεκρό. Τα λοιπά αμφιλεγόμενα στοιχεία που ανέκυψαν θα απαντηθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί.

Το έμβρυο βρέθηκε σε μια σακούλα σε κάδο στον συνοικισμό Νικόλαου Πλαστήρα του Αιγίου.

Εδώ βρέθηκε το νεκρό μωρό στο Αίγιο - Απολυμαίνουν με ασβέστη οι γείτονες - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - BINTEO

Η αποκάλυψη έγινε μετά από ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία που πήγε στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης κι εντόπισε τη σακούλα με το μακάβριο εύρημα.

Για την υπόθεση νοσηλεύεται (φρουρούμενη μέχρι χθες) μια γυναίκα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου που εξετάζεται αν είναι η μητέρα του βρέφους, αν και η ίδια το αρνείται.

Σχόλια

Ειδήσεις