ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη λύνει τη σιωπή του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη λύνει τη σιωπή του - ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέει ο νεαρός αλλοδαπός για όσα του καταλογίζει ο δεύτερος κατηγορούμενος

Ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται με έναν ακόμη Ροδίτη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδης έλυσε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του τη σιωπή του και μίλησε για τα όσα του καταλογίζονται από τη δικογραφία. Ο 19χρονος που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Γρεβενών μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Στην ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του ήταν απότομος και έδειχνε να γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Έλληνας συγκατηγορούμενός του, τα «ρίχνει» όλα πάνω του.

Στην ερώτηση πώς αντιδρά που ο Ροδίτης δηλώνει αθώος και τον «δείχνει» ως τον μοναδικό ένοχο, ο 19χρονος απαντά: «Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο.»

Ποιος ήταν εκείνος που τη χτύπησε με το σίδερο; Ποιος την έριξε στον γκρεμό ενώ ήταν ζωντανή;

«Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν.

Αν θέλουν, ας αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα» απαντά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, εκφράζοντας την άποψη ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να το κάνει μόνο του.

 

Έλληνας και Αλβανός μέσα στις φυλακές δεν έχουν την παραμικρή επαφή. Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει διαταχθεί από την ανακρίτρια Ρόδου έχει ολοκληρωθεί και κρύβει εκπλήξεις και για τους δυο κατηγορούμενους.

Σχόλια

Ειδήσεις