Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρέ - καρέ η επιχείρηση απομάκρυνσης της νταλίκας από τη Γέφυρα - Διεκόπη η κυκλοφορία -ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Καρέ - καρέ η επιχείρηση απομάκρυνσης τη...

Κυκλοφορία με ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση

19:00 Κλειστή παραμένει αυτή την ώρα (19:00) η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο μεταλλικό πλαίσιο που υπέστη ζημιές από το ατύχημα νωρίτερα σήμερα. Το πλαίσιο αυτό φτάνει από την μια πλευρά της γέφυρας μέχρι την άλλη κι έτσι για λόγους ασφαλείας οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να διακόψουν πλήρως για όσο χρειαστεί την κυκλοφορία των οχημάτων.

 

.......................

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση απομάκρυνσης της νταλίκας η καρότσα της οποίας προσέκρουσε σε μεταλλική υποδομή της Γέφυρας. Το ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο έκλεισε ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη Γέφυρα "ισχύουν έκτακτα μέτρα λόγω του συμβάντος που έλαβε χώρα νωρίτερα και η κυκλοφορία γίνεται με ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση στο ανατολικό κατάστρωμα".

Αποκλεισμένοι οι οδηγοί από Αντίρριο για Πάτρα

Κλειστό το πορθμείο Ρίου Αντιρρίου λόγω ισχυρών ανέμων"Έφραξε" η Σώμερσετ στο Ρίο - ΒΙΝΤΕΟ

Tην πήρε και τη σήκωσε την καρότσα τη νταλίκας στη Γέφυρα - Κλειστό το ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Έφυγε η καρότσα νταλίκας από τον αέρα και καρφώθηκε σε πινακίδα στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης-Κλειστό το ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο

 

Σε ανακοίνωσή της η Γέφυρα επισημαίνει:

"Σήμερα, Πέμπτη 28.3.2019 και ώρα 09:30 φορτηγό που διέσχισε τη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης από το Αντίρριο με κατεύθυνση το Ρίο, προσέκρουσε σε μεταλλική υποδομή (πλαίσιο) στήριξης σήμανσης στην έξοδο του Ρίου, εξαιτίας ανύψωσης της καρότσας του, με αποτέλεσμα την πρόκληση βλάβης στο μεταλλικό πλαίσιο.

Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία διακόπηκε στο συγκεκριμένο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ συνεργεία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επιχειρούν επί τόπου, στην κατεύθυνση του απεγκλωβισμού του οχήματος και της απομάκρυνσης της δοκού, μια διαδικασία που θα διαρκέσει μερικές ώρες.

Προς το παρόν η κυκλοφορία στην κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο συνεχίζεται, με ολιγόλεπτους αποκλεισμούς, για την απομάκρυνση της δοκού, τη διέλευση εκτάκτων περιστατικών και τη μετατόπιση και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας στην ανατολική πλευρά του καταστρώματος.

Μεταξύ όλων των ενεργειών που εξελίσσονται για τη σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα, απόλυτη προτεραιότητα δίνεται στην ασφάλεια πρωτίστως των χρηστών.

Πληροφορίες για το κοινό δίνονται μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών (Τηλ. 26340-39010 & 39011) και του λογαριασμού Twitter gefyra_news, οι αναρτήσεις στον οποίο εμφανίζονται και στην επίσημη ιστοσελίδα www.gefyra.gr

Για νεότερες εξελίξεις θα ακολουθήσει επικαιροποιημένη ενημέρωση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις