ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Μύλος» στη ΝΔ με τις στηρίξεις και τα χρίσματα στις δημοτικές εκλογές- Ερωτηματικά από τη δήλωση Σπυράκη που εξαιρεί την Πάτρα!

«Μύλος» στη ΝΔ με τις στηρίξεις και τα χρίσματα στις δημοτικές εκλογές- Ερωτηματικά από τη δήλωση Σπυράκη που εξαιρεί την Πάτρα!

Τι είπε σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Έχουν μπερδευτεί στη ΝΔ με τις στηρίξεις και τα χρίσματα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και όπως δείχνουν τα πράγματα ούτε η ηγεσία του κόμματος γνωρίζει που έχει ορίσει εκλεκτούς και πόυ όχι.

Προ μηνός εκδόθηκαν ανακοινώσεις που ανέφεραν ότι η  Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει για υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων τον γνωστό γιατρό κ. Νίκο Παπαδημάτο.

Μόλις το Σάββατο το πρωί η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαράι Σπυράκη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ (στην εκπομπή Χατζή-Οικονόμου) ανέφερε ρητά ότι στήριξη (και όχι χρίσμα) έχει δοθεί μόνον στους τρεις μεγάλους Δήμους της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά) και σε κανέναν άλλον, αφήνοντας περιθώρια ερμηνείας ότι στην Πάτρα δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος που προτιμά ιδιαίτερα από κάποιον άλλον! (ακούστε εδώ τη δήλωση της κ. Σπυράκη).

Είναι προφανές ότι οι ισχυρισμοί της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, εγείρουν πολιτικό ζήτημα στη ΝΔ σχετικά με την Πάτρα, αφού αφήνουν εκτεθειμένα τα στελέχη που δηλώνουν ότι «το κόμμα έχει υποψήφιο».

Τη δήλωση Σπυράκη δεν άφησε ασχολίαστη ο Νίκος Νικολόπουλος που δήλωσε:

«Εμείς έχουμε συγκροτήσει μία Δημοτική Παράταξη, που δεν κοιτάει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, παρά μόνο μπροστά, στο μέλλον της Πάτρας μας.

Δεν μας αφορούν, ούτε επιδιώξαμε ποτέ στηρίξεις κομμάτων, αφού εμείς είμαστε με το …. Κόμμα των Πατρινών!

Όσοι όμως νόμιζαν, ότι με εικοτολογίες και ακριτομυθίες για υποτιθέμενη εμπλοκή της Ν.Δ. στις Δημοτικές εκλογές της Πάτρας, θα μπορούσαν να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους και να βάλουν τρικλοποδιά στη «Νέα Πάτρα» της οποίας ηγούμαι, είναι μακριά νυχτωμένοι!

Έτσι κι αλλιώς οι Πατρινοί γνωρίζουν και πρόσωπα και πράγματα και μην τους περνάνε κάποιοι για αδαείς…

Εγώ με τους συνεργάτες μου, συνεχίζουμε πόρτα-πόρτα τον καθημερνό αγώνα μας σε όλες τις γειτονιές και τις συνοικίες της Πάτρας. Θα γυρίζω δύο και τρεις φορές ολόκληρη την πόλη, για να παρουσιάσω το πρόγραμμά μας σε όλους τους συμπολίτες μου.

Το οποίο πρέπει να σας πω ότι είναι το πιο ογκώδες, τεκμηριωμένο και εξειδικευμένο σχέδιο που έχει κατατεθεί από όλους τους Συνδυασμούς και ήδη έχει αναρτηθεί δημόσια στην ιστοσελίδα μας για διαβούλευση.

Και αυτό το αναγνωρίζει και το επιβραβεύει καθημερινά ο κόσμος που συναντάω.

Ραντεβού λοιπόν στον ...δεύτερο γύρο!»

Σχόλια

Ειδήσεις