ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με ΚΤΕΛ, ΙΧ και ΟΣΕ φτάνουν στην Πάτρα για το Καρναβάλι – Μεγάλη αύξηση επιβατών στον Προαστιακό - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με ΚΤΕΛ, ΙΧ και ΟΣΕ φτάνουν στην Πάτρα για το Καρναβάλι – Μεγάλη αύξηση επιβατών στον Προαστιακό - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη η έλευση των επισκεπτών για το Πατρινό Καρναβάλι

Όσο περνά η ώρα όλο και αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών που φτάνει στην Πάτρα για την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού αυτό το τριήμερο. Η έλευση γίνεται με κάθε μέσο. Με ΙΧ, με λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας αλλά και με τον προαστιακό από το Κιάτο.

 

Ανά 10 λεπτά λεωφορεία στην Πάτρα για το Καρναβάλι - Αυξημένη η κίνηση από πέρυσι στο ΚΤΕΛ Αχαΐας - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει το thebest.gr από τον ΟΣΕ από χθες Πέμπτη και μέχρι τη 1 σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα από το Κιάτο με τον προαστιακό και εν συνεχεία με τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν φτάσει στην πόλη πάνω από 2.500 άτομα ενώ αναμένονται γύρω στις 2 άλλα 10 έκτακτα λεωφορεία με περίπου 500 άτομα. Υψηλόβαθμο στέλεχος του Οργανισμού μας λέει ότι τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν αύξηση 100% των επιβατών σε σχέση με πέρυσι!

Την ίδια ώρα πυκνώνουν τα δρομολόγια των λεωφορείων από Αθήνα κυρίως για Πάτρα και άλλες πόλεις (πχ. Θεσσαλονίκη.) Από Αθήνα για Πάτρα φεύγουν λεωφορεία ανά 5 λεπτά.

Η κίνηση μέχρι τις 11 σήμερα το πρωί φαινόταν να είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

 

Στη Γέφυρα η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες ενώ από τα διόδια του Ρίου στο ρεύμα από Αθήνα προς Πάτρα πέρασαν από τις 12 τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 11.15 σήμερα το πρωί 2.400 αυτοκίνητα και χθες Πέμπτη όλη μέρα 7.700.

Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες

Σχόλια

Ειδήσεις