Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Καραμανλής γράφει βιβλίο για την κυβερνητική του θητεία

Ο Καραμανλής γράφει βιβλίο για την κυβερ...

«Θα γράψω ένα βιβλίο, μια ιστορική αφήγηση, όχι ένα πολιτικό μανιφέστο»

O Πρωθυπουργός που επί πέντε χρόνια έβλεπε απλώς τα τρένα να περνούν, δείχνει πως μπαίνει σε διαδικασία προθέρμανσης για να μιλήσει. Το πότε θα γίνει αυτό δεν το προσδιόρισε ούτε στο δίωρο τετ-α-τετ που είχε με το γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη Γιώργο Τράγκα. «Θα το κάνω όταν έρθει η κατάλληλη ώρα» απάντησε αόριστα στο επίμονο πρέσινγκ του δημοσιογράφου ότι το χρωστάει στον κόσμο.

Σε αντίθεση με στελέχη της Ν.Δ. που τον χαρακτηρίζουν ακόμη κεφάλαιο της παράταξης και ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην ηγεσία της, ο ίδιος φέρεται να λέει στους φίλους του: «εγώ τέλειωσα. Θα ασχοληθώ με την οικογένειά μου, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη», το ίδιο επανέλαβε και στον Γιώργο Τράγκα κατά τη δίωρη συζήτηση που είχαν, επιγραμματικά αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει στο 2ο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού του crash.

Όταν λέει πως θα μιλήσει όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα, εννοεί προφανώς θα  μιλήσει δια του βιβλίου το οποίο σκέφτεται να γράψει και δεν σκοπεύει να δώσει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ.

«Θα γράψω ένα βιβλίο, μια ιστορική αφήγηση, όχι ένα πολιτικό μανιφέστο» αποκάλυψε στον Γιώργο Τράγκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις