Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Αχαιός Νίκος Κατσουγκράκης στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ.

Ο Αχαιός Νίκος Κατσουγκράκης στην Πολιτι...

Τι δηλώνει για την εκλογή του

Ανάμεσα στα νέα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και ο Αχαιός Νίκος Κατσουγκράκης, που εξελέγη στην 50η θέση, με 149 ψήφους. Πρόκειται για στέλεχος της παράταξης, με πολιτική εμπειρία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση.

Δρ. του Πανεπιστημίου Πατρών, υπάλληλος της Τραπέζας Ελλάδος και υπεύθυνος του Τομέα Επιστημονικών Φορέων της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαϊας, ο κ. Κατσουγκράκης, ήταν ο μοναδικός που εξελέγη από την Αχαϊα,  δήλωσε:

Εκφράζω θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συνέδρους τής "Νέας Δημοκρατίας" που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν, σε πολύ υψηλή μάλιστα εκλόγιμη θέση, στην Πολιτική Επιτροπή τού κόμματος. Δεν πρόκειται τόσο για προσωπική επιτυχία, όσο πρωτίστως για νίκη τής ΝΟΔΕ Αχαΐας και τού νομού μας! Ούτως ή άλλως είναι μια ανάδειξη μεγάλης τιμής και αυξημένης ευθύνης, που πιστεύω ότι θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις - με την βοήθεια τού Θεού - ώστε να φανώ αντάξιος. Οφείλω επίσης εγκάρδιες ευχαριστίες στον Πρόεδρο τής ΝΟΔΕ Ανδρέα Μαζαράκη τους βουλευτές και πολιτευτές μας και τους αδελφικούς μου φίλους για την ιδιαίτερη στήριξή τους!

Τέλος συγχαίρω θερμά όλους τους συναδέλφους για την εκλογή τους. Τώρα πιστεύω ήλθε η ώρα των έργων και οφείλουμε όλοι να συστρατευθούμε στο πλευρό τού Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την νίκη τής Παράταξης και την σωτηρία τής Πατρίδας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις