Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το νέο συμβούλιο στον Σύλλογο Αρκάδων Πάτρας

Το νέο συμβούλιο στον Σύλλογο Αρκάδων Πάτρας

Πρόεδρος ο Δημήτρης Κομποχόλης

Μετά από αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου  αναδείχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας  << Θεόδωρος Κολοκοτρώνης >>. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν οι :

κ.  Κομποχόλης  Δημήτριος, πρόεδρος

κ.  Καραγιάννης  Παναγιάτης, γραμματέας

κα Παπανδροπούλου Φωτεινή , ταμίας

κ.  Κακούρης  Θεόδωρος, τακτικό μέλος

κ.  Χουντής Παναγιώτης, τακτικό μέλος

κα Κολοβού Μαρία, αναπληρωματικό μέλος

κ.  Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος, αναπληρωματικό μέλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να οριστεί για τον Σύλλογο Αρκάδων Πάτρας  << Θεόδωρος Κολοκοτρώνης >> το έτος 2019, ως έτος Εθελοντικής Αιμοδοσίας, διοργανώνοντας προς τούτο ανάλογες εκδηλώσεις.

 

"Τα μέλη του Δ.Σ. υπόσχονται να εργαστούν με αφοσίωση για την προάσπιση και την ανάδειξη του Αρκαδικού ιδεώδους στην Πάτρα, διαμέσου των δράσεων, που πρόκειται να ανακοινωθούν και έχουν σκοπό τη διατήρηση της δυναμικής και του κύρους του Συλλόγου, ο οποίος ιστορεί 28 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας με οδηγό τις αξίες της παράδοσής μας.

Με ούριο άνεμο Αρκαδικής πνοής καλούμε όλους τους Αρκάδες και τους φίλους να ενισχύσουν την κοινή προσπάθεια και να αγκαλιάσουν διαμέσου της συμμετοχής και παρουσίας τους τις δράσεις μας.

Έχουμε χρέος, η μαγιά της Αρκαδικής εντοπιότητας και το πνεύμα του Αρκαδισμού να περάσουν ακέραια στις νέες γενιές ανθρώπων".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις