ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις για το θάνατο του ζεύγους των ηλικιωμένων της οδού Κύπρου στην Πάτρα

Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις για το θάνατο του ζεύγους των ηλικιωμένων της οδού Κύπρου στην Πάτρα

Βρέθηκαν χθες από την αστυνομία μετά τη δυσοσμία που έβαλε σε ...υποψία τους γείτονες

Παραμένει το μυστήριο γύρω από τις συνθηκες θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού που εντοπίστηκε χθες στο σπίτι τους στην οδό Κύπρου της Πάτρας. Μέσα στην ημέρα θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση από την Αγγελική Τσιόλα προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 93χρονο και την 73χρονη γυναίκα του.

Πιο συγκεκριμένα η κα Τσιόλα θα κάνει νεκροτομή στις σορούς των ηλικιωμένων, που βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, με την οποία μίλησε το thebest.gr, ο ηλικιωμένος -βάσει της νεκροψίας στο σημείο που βρέθηκε- εκτιμάται οτι είχε καταλήξει εδώ και περίπου 7 ημέρες, ενώ η σύζυγός του εδώ και 2 ημέρες.

Αυτή την ώρα (10.30), γίνεται η νεκροτομή στις σορούς των δύο ηλικιωμένων για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου τους.

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στο διαμέρισμά τους – Είχαν να εμφανιστούν μέρες στη γειτονιά– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι τότε οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό των παθολογικών αιτίων αλλά και αυτό μιας πιθανής εγκληματικής ενέργειας, έστω κι αν δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνηγορούν προς αυτή την πιθανότητα.

Σχόλια

Ειδήσεις