Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρώτη backstage φωτογραφία από την χριστουγεννιάτικη έκδοση του Best... Ετοιμαζόμαστε!!!

Η πρώτη backstage φωτογραφία από την χρι...

Θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται η Χριστουγεννιάτικη πολυτελής έκδοση του περιοδικού Best με κεντρικό θέμα την καλύτερη εκδοχή της Πάτρας. Οι άνθρωποί της που ξεκινώντας με αφετηρία την πόλη κατάφεραν να ξεπεράσουν κατά πολύ τα σύνορά της. Η νέα γενιά Πατρινών, αυτή που είτε παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τους προηγούμενους και συνεχίζει επεκτείνοντας τα έργο τους, είτε ανοίγει τα φτερά της για νέες κορυφές.

Από τον επιχειρηματικό, μέχρι τον κοινωνικό χώρο και την επιστήμη, προσωπικότητες που κάνουν τη διαφορά δίνουν «ραντεβού» στο THE BEST MAGAZINE.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες φωτογραφίσεις με επικεφαλής τον Νίκο Ψαθογιαννάκη. Η πρώτη μεγάλη φωτογράφιση έγινε χθες Δευτέρα στο OMEGA YACHTING CLUB με θέμα γαμήλιο καθώς η έκδοση περιλαμβάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον γάμο και τη διακόσμηση.

Έρχεται η συλλεκτική έκδοση του THE BEST MAGAZINE - Τι θα διαβάσετε στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος

Τη διακόσμηση επιμελήθηκε το Swarovski Crystal Stones, τα νυφικά ήταν από την Άννα Μιχαλάκου, τα χτενίσματα επιμελήθηκε το Koralia Hair Studio, το μακιγιάζ επιμελήθηκε το nails & beauty by Virginia Rizou, ενώ το μανικιούρ - πεντικιούρ το Fairy Nails.

Πάρτε μια γεύση από την αναμνηστική φωτογραφία των συντελεστών.

Από αριστερά τα μοντέλα μας: Αμαλία, Χριστίνα, Ζαχαρή και οι: Άννα Μιχαλάκου, Ιρένε Σταυριανού, Βιργινία Ρίζου, Νεκταρία Ντούκα, Κοραλία Συνοδινού.

Χορηγοί έκδοσης Λουξ και Dur

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight